Gemeente Spijkenisse


Grote Prijs van Rijnmond en Voorne-Putten 2008

05 maart 2008

De Grote Prijs van Rijnmond en de Grote Prijs van Voorne-Putten gaan voortaan samen door het leven als één nog grotere Grote Prijs van Rijnmond en Voorne-Putten. Om die reden zijn er ook meer locaties waar kan worden opgetreden in de voorronden, maar ook zijn er twee finales, te weten die van de coverbands en die van bands met eigen composities.

Om die reden zijn er ook meer locaties waar kan worden opgetreden in de voorronden, maar ook zijn er twee finales, te weten die van de coverbands en die van bands met eigen composities. De voorronden worden gehouden in Total Music (Schiedam), TexMex (Spijkenisse), MACH (Hellevoetsluis) en Verenigingsgebouw Tinte (organisatie Stichting Tinte 400).

Alle bands die willen deelnemen, zowel coverbands als bands met eigen composities, worden opgeroepen zich aan te melden via de website groteprijsrvp.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart 2008. De voorwaarden staan op de site. In maximaal 14 voorronden, waarin zowel coverbands als niet coverbands mee kunnen doen, blijven 5 bands per categorie (coverbands/niet coverbands) als beste over, die in een aparte finale strijden om de prijzen.

Wat er te winnen valt staat allemaal vermeld op de website en het prijzenpakket kan alleen nog maar groter worden, omdat er nog onderhandelingen lopen over extra locaties voor optredens. In ieder geval zijn de beide winnaars verzekerd van een goed gevulde agenda voor 2008.

De winnaar van de niet coverbands wint in ieder geval betaalde optredens in Total Music, Mach, TexMex, Wallenpop, Cultuurfestival Hellevoetsluis, Spijkenisse Festival en twee dagen studio tijd in Excess.
De winnaar van de coverbands wint optredens in Total Music, Mach, TexMex, Zomerfeest Tinte, Cultuurfestival Hellevoetsluis en twee dagen studiotijd in 't Pand te Vlaardingen.