Gemeente Capelle a/d IJssel

Ken de Capelse Code! Bomen

In Capelle gelden, naast landelijke, ook Capelse regels, geboden en verboden. Deze zijn vastgelegd in de Algemene Plaatselijke Verordening. Dit is de Capelse Code! Een gedragscode waarmee we prettig samen kunnen leven in Capelle. Die iedereen behoort te kennen. En waar iedereen zich aan moet houden. Desnoods op straffe van een boete.

Doe de Capelse Code Quizz

Test uw kennis van de Capelse Code door het meedoen aan de Capelse Code Quizz. Met het beantwoorden van de quizvragen kunt u een iPod shuffle, een Senseo-apparaat of een dinerbon ter waarde van 75 euro winnen.

Om direct naar de Capelse Code Quizz pagina te gaan klikt u hier op CCQ.

Iedere maand gaat het over een nieuw thema. Bijvoorbeeld: evenementen, parkeren, stappen, huisvuil, honden Het thema in maart is 'Bomen' en u kunt uw antwoorden inzenden tot en met 19 maart 2008. Over drie weken maken we de uitslag bekend en volgt een toelichting op de regels.

Quiz-reglement

Deelnemers aan de Capelse Code Quiz moeten inwoners van Capelle aan den IJssel zijn. Iedereen kan per thema één keer meedoen. Uit de goede inzendingen wordt door loting een winnaar gekozen. U kunt zelf uw prijs kiezen. Per maand is er één prijs beschikbaar.

Medewerkers van de gemeente Capelle aan den IJssel zijn uitgesloten van deelname.