Ingezonden persbericht


Strix Lease Service opent nieuwe vestiging in Assen

Vestiging in Noord-Nederland bevordert persoonlijk klantcontact

Hoofddorp, 5 maart 2008 Strix Lease Service opent een nieuwe vestiging in Assen. Met Strix Lease Service Noord, zoals de vestiging heet, wil Strix het persoonlijke contact met de klant in Noord-Nederland aanhalen.

Vanuit de locatie in Assen gaat Strix zijn bestaande klanten in het noorden van het land bedienen. Maar ook het werven van nieuwe partijen die behoefte hebben aan flexibele en concurrerende leasevormen, gebeurt vanuit deze nieuwe vestiging. Daartoe is Harry Heling aangesteld als vestigingsmanager en Wilco Burema als accountmanager. Beiden zijn geen onbekenden in leaseland. Zo werkten zij onder andere bij Century Autolease en bij Friesland Lease.

In onze aanpak is persoonlijk contact een belangrijke pijler , zegt Norbert Karthaus, directeur van Strix Lease Service. Met de aanstelling van Harry Heling als vestigingsmanager brengen we onze service dichter bij de klanten in Noord-Nederland. Harry is goed bekend met het bedrijfsleven in de regio. Hij is als geen ander in staat Strix Lease Service verder te laten groeien in de noordelijke regio.

Voor mij is het runnen van de vestiging in het noorden een prachtige nieuwe uitdaging , zegt Heling. Strix Lease Service weet zich als geen andere leasemaatschappij te onderscheiden op het vlak van professionele dienstverlening. Die onderscheidende positie wil ik samen met het team graag verder uitbouwen in Noord-Nederland.

Over Strix Lease Service
Strix Lease Service is een universele leasemaatschappij die landelijk diverse leasevormen en -producten aanbiedt aan de top van het mkb. In drie jaar is Strix Lease Service een bedrijf met meer dan 1.250 leasecontracten en zestien medewerkers. Strix Lease Service stelt zijn leaseproducten flexibel samen op basis van de klantbehoefte. Het bedrijf biedt maatwerk en kenmerkt zich door een uiterst dienstverlenende instelling en persoonlijke aandacht voor klant en berijder. Voor meer informatie: www.strixleaseservice.nl.

###

Noot voor de redactie,