Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

BLOEMETJES WERDEN BUITENGEZET IN LOODS 6
SUCCESVOLLE EN ZOMERSE TWEEDE RAAK SHOW

Amsterdam, 5 maart 2008 - Het was weer Raak! Maandagavond trok heel modelievend Nederland uit naar de Bagagehal van Loods 6, voor de tweede modeshow van Raak Amsterdam. De avond telde maar liefst 600 gasten, onder wie vele BN' ers als Patty Brard, Caroline Tensen, Micky Hoogendijk en de Dolly Dots. Het was wederom een spectaculaire presentatie met deze keer een zomers tintje.

Het is altijd lente..
In lijn met de collectie van Jos van Raak was de avond in stijl van de bekende serie Desperate Housewives; een catwalk van echt gras, duizenden bloemen en een wit tuinhekje vormden het decor van deze kleurrijke voorjaarsshow. Onder andere Froukje de Both, Georgina Verbaan en Jasmine Sendar schitterden in felgekleurde jurken over de 40 meter lange catwalk. In de eigen collectie van Van Raak voerden pettycoats, felle kleuren, ruitjes en veel bloemenprints de boventoon. De exclusieve lijn is een knipoog naar de jaren '50. Ook had Van Raak zich, speciaal voor deze avond, voor twee van de geshowde jurken laten inspireren door de nieuwe telefoons van Nokia; de Nokia Arte en Nokia Sapphire. Wanneer je een van de jurken koopt krijg je de telefoon erbij!

DJ's en diamanten
De avond begon al goed. 's Werelds bekende diamantslijperij Gassan Diamonds organiseerde in samenwerking met Cointreau een Diamond & Surprise welkomstcocktail, waarbij de genodigden kans maakten op een echte GD 121 geslepen diamant! Tijdens de ontvangst en na de show zorgde niemand minder dan DJ Steven Quarre (Hed Kandi) voor Funky house tunes en gaven zangeres Lex Empress en saxofonist Saxy Mr S een onvergetelijk optreden. "Dankzij mijn klanten kon ik weer een show geven. Ik wilde dit op een speciale manier doen en volgens mij is dat wel gelukt", aldus een stralende Van Raak.

Raak Modeshow werd mede mogelijk gemaakt door:
Carmen, Nachtwerk.nl, De Show, Team Rob Peetoom, Scholl, Gassan Diamonds, Pupa, Hide & Chic, Voga, Stimorol, Philips, Nokia en Cointreau.

Jos van Raak (1969) is binnen enkele jaren een begrip geworden in de modewereld. Zijn designs zijn opvallend eigentijds. Zijn modewinkels - gevestigd aan de Leidsestraat en in de 1e van der Helststraat - brengen dameskleding en accessoires van bekende, maar originele merken, waarbij zijn voorkeur gaat naar Scandinavisch, Frans en Italiaans design. De Raak collectie typeert zich door makkelijk draagbare en toch vrouwelijke mode van heel betaalbaar tot wat prijziger. Voor informatie www.raakamsterdam.nl.



Ingezonden persbericht