Ingezonden persbericht


Persbericht woensdag 5 maart 2008

www.Products4Engineers.nl is nu online!

Reed Business heeft het vakblad Technische Revue en de website TR-online.nl grondig vernieuwd en voorzien van een nieuwe naam: Products4Engineers Het vakblad en de website richten zich op technische producten voor engineers die werzaam zijn in allerlei takken van de industrie.

De belangrijkste vernieuwing is dat leveranciers voortaan zélf hun producten op de website kunnen plaatsen. Ook zijn er belangrijke verbeteringen doorgevoerd in ondermeer de vindbaarheid van producten en de specificaties per product.

Technische Revue / TR-online was in 2006 al de winnaar van de LOF Innovatieprijs 2006. Met de huidige vernieuwingen wordt het multimediale platform voor technische producten verder uitgebouwd en versterkt.

Waarom Products4Engineers?
Het hing al een tijdje in de lucht. Technische Revue heeft zich ten doel gesteld om engineers die op zoek zijn naar specifieke producten en componenten nog beter te ondersteunen. Products4Engineers wil dat bereiken met nog meer producten in een online database. Met nog meer technische specificaties per product. En met nog meer online mogelijkheden voor het leggen van contacten met toeleveranciers. En dat allemaal met technische producten, waarin engineers geïnteresseerd in zijn: daarom: www.Products4Engineers.nl.

Hét platform voor engineers
Op www.Products4Engineers.nl vinden technische specialisten en vakmensen het grootste aanbod van nieuwe én bestaande componenten, producten en machines. De nieuwe site biedt voortaan niet alleen productnoviteiten, maar een breed aanbod van alle relevante technische producten en met meer productgegevens. Het aanbod zal het komende jaar naar verwachting groeien naar circa 14.000 producten. In drie stappen - zoeken, selecteren en informatie aanvragen - vindt de engineer snel de gezochte producten. De bezoeker kan selecteren op hoofd- en subgroepen, merk, leverancier en trefwoord.

Leveranciers plaatsen zélf producten
Bij Products4Engineers.nl kunnen leveranciers zelf gratis producten plaatsen. Het platform biedt leveranciers van technische producten nog meer informatie- en responsmogelijkheden. Opties zijn het toevoegen van PDF-datasheets, het toevoegen van visitekaartjes, logo s en video s. Ook is het mogelijk om sales leads te ontvangen.

Leveranciers krijgen eveneens toegang tot een uitgebreid online dashboard waarop ze continue de statistieken van hun producten kunnen volgen. Zoals: het aantal keren bekeken, het aantal clicks naar zijn website en het aantal doorgezonden sales leads. Hiermee is Products4Engineers niet alleen hét platform om technische producten te promoten en in contact te komen met engineers, maar ook een waardevolle tool voor marketinginformatie.

Gratis wekelijkse nieuwsbrief
De gratis e-mail nieuwsbrief van www.Products4Engineers.nl biedt elke week een overzicht van de nieuwste producten op de site. Op de site kan iedere bezoeker zich gemakkelijk aanmelden voor deze service.

Kortom
Products4Engineers is dé bron voor relevante producten voor engineers. Surf daarom snel naar www.Products4Engineers.nl en vind de informatie die u nodig heeft!

Met vriendelijke groet,

Peter van den Oever
Uitgever

-----------------------------einde-persbericht------------------------------------

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden van Products4Engineers.nl? Mail dan naar: redactie@products4engineers.nl.

Wilt u Products4Engineers meenemen in uw eigen kanalen, en heeft u behoefte aan informatie- of beeldmateriaal, neem dan contact op met Marketing Products4Engineers.nl: Cornelie Veltkamp, telefoon 0314 34 99 55, of cornelie.veltkamp@reedbusiness.nl.

Bent u geïnteresseerd in de commerciële mogelijkheden die www.Products4Engineers.nl u te bieden heeft, neem dan contact op met: Ilse Bomhof, telefoon 0314 - 34 92 46 of stuur een email naar salesproducts4engineers@reedbusiness.nl.

© 2008 copyright Products4Engineers. Products4Engineers is een activiteit van Reed Business, Postbus 4, 7000 BA Doetinchem, tel (0314) 34 97 57.