Belgacom

Persbericht

Brussel, 5 maart 2008

Belgacom stelt Michel De Coster aan

Belgacom kondigt met genoegen de aanstelling aan van Michel De Coster als nieuwe Executive Vice-President van de Enterprise Business Unit. Hij zal de taken overnemen van Scott Alcott die ad interim fungeerde sinds oktober 2007.

Michel De Coster zal deel uitmaken van het Belgacom Management Committee.

Michel De Coster beschikt over een uitstekende kennis van de telecomsector, ervaring met salesmanagement van omvangrijke organisaties en aanzienlijke internationale ervaring. Hij is uiterst resultaatgericht en zijn persoonlijke stijl zal een nieuwe wind laten waaien door het team.

Na zijn studies (politieke en administratieve wetenschappen) ving Michel De Coster zijn loopbaan aan als Sales Representative bij de Bosch Telecom Group en stootte in de organisatie snel door tot de top van het management en werd uiteindelijk Division Manager Benelux. In 1998 stapte hij over naar Colt Telecom om er als General Manager Belgium de Belgische activiteiten op te starten. Sinds 2002 was hij verantwoordelijk voor het regionaal management van BT Benelux.


---

De Belgacom Groep . Door zijn sterke achtergrond als nationale telecomoperator te combineren met de vele talenten van zijn teams is de Belgacom Groep de belangrijkste Belgische leverancier van geïntegreerde telecommunicatiediensten. Dankzij onze permanente investeringen in spitstechnologie kunnen we onze klanten op alle netwerken, zowel vaste als mobiele, hoge capaciteiten aanbieden. Op technologisch vlak zijn wij toonaangevend en leveren wij aan zowel onze particuliere als onze bedrijfsklanten op elk ogenblik van de dag, waar dan ook, telefoon-, internet- en televisiediensten, ongeacht het type apparatuur dat wordt gebruikt.
Voor het boekjaar dat werd afgesloten op 31 december 2007 boekte de Groep totale inkomsten van 6,065 miljard EUR en een nettobedrijfswinst vóór afschrijvingen (ebitda) van 2,031 miljard EUR.

Meer informatie: www.belgacom.com
Meer informatie (voor journalisten) op de persdienst van Belgacom: Haroun Fenaux: + 32 2 202 48 67 of + 32 476 60 03 33 Jan Margot: + 32 2 202 85 01 of + 32 475 58 50 37 Frederique Verbiest: + 32 476 60 60 10

press@belgacom.be


---- --