Jurek Cislo start als operationeel directeur bij PE People


'S- HERTOGENBOSCH, 20080305 -- Jurek Cislo (49) is per 1 maart bij PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, in dienst getreden als operationeel directeur. Hiervoor was Jurek ruim 17 jaar werkzaam bij Stork NV. Binnen de Stork organisatie heeft hij in deze periode diverse directiefuncties bekleed, waaronder die van directeur management development en HR directeur. In zijn nieuwe functie bij PE People wordt Jurek verantwoordelijk voor het operationele beleid waarmee PE People, momenteel de grootste in haar branche, haar snelle groei in de komende jaren zal continueren.

Vanaf 1 maart bestaat het management team van PE People uit Saskia Rosmalen (algemeen directeur), Tom Reijntjes (financieel directeur) en Jurek Cislo (operationeel directeur). Na de overname van Total Team in 2007 is PE People de grootste internationale arbeidsbemiddelaar in Nederland.

"Binnen de Stork organisatie en met name bij Stork Aerospace Industries heb ik in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan, zowel in HR- als in operationeel management", aldus Jurek Cislo. "Juist bij PE People heb ik de ideale omgeving gevonden om die twee bij elkaar te brengen in een dynamische en groeiende organisatie."





PE People