NEN


Nieuwe ontwikkelingen leidingwaterinstallaties

Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat één op de vijf leidingwaterinstallaties een verhoogd risico op verontreiniging vertoont. Dit wordt veroorzaakt door de gebrekkige communicatie tussen de vele partijen in het nieuwbouwproces en het feit dat installateurs niet goed op de hoogte zijn van de nieuwe voorschriften. De norm NEN 1006 helpt bij het veilig, functioneel en duurzaam ontwerpen, installeren en beheren van leidingwatersystemen.

Welke ontwikkelingen gaan er plaatsvinden? Wat is de relatie tussen deze ontwikkelingen en NEN 1006? Wat is de impact op de dagelijkse praktijk? Deze vragen worden beantwoord tijdens de voorlichtingsmiddag. De bijeenkomst is bestemd voor iedereen die op beleidsmatig, leidinggevend of uitvoerend niveau te maken heeft met leidingwaterinstallaties.

Overige informatie
Voor meer informatie en inschrijving vindt u op ' Bijeenkomst NEN 1006' . Desgewenst kanNEN-Cursussen een speciale training organiseren voor een bedrijf of organisatie. Deze training speelt dan ook in op de bedrijfsspecifieke kenmerken.
zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NEN 1006:2002/A1:2005 nl (Norm)