Ingezonden persbericht


Speciale module koppelt grote displays naadloos aan elkaar

Samsung onthult grote professionele displays met 'Multi-Display Composition'-module op CeBIT 2008

Delft, 5 maart 2008 ­ Samsung Electronics presenteert haar line-up grote displays voor professioneel gebruik op CeBIT 2008. De 40 inch en 46 inch modellen hebben met 11 millimeter de smalste lijst ter wereld. Hierdoor zijn deze displays ideaal voor videowalls. Het display met een beeldformaat van 82 inch biedt ruimte aan een verscheidenheid aan informatie. Via de nieuwe module 'Multi-Display Composition' van Samsung kunnen de displays gemakkelijk aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan niet alleen een videowall, maar zelfs een blokopstelling worden gerealiseerd. De hoge helderheid en een nieuwe technologie die de warmteafgifte vermindert, maken de grote professionele displays van Samsung geschikt voor intensief gebruik in openbare ruimten.

()
De grote professionele displays van Samsung gaan verhitting en beeldvervaging tegen. Met een ingebouwd netwerk en een afstandsbediening is de content eenvoudig te beheren. De module 'Multi-Display Composition' van Samsung maakt aansturing van de displays heel gemakkelijk. Via één PC kan de gebruiker met de MDC-functie (Multi-Display Control) de beeldscherminstellingen bepalen.

De 40 en 46 inch displays (Samsung 400UXn en Samsung 460UXn) hebben met 11 millimeter de smalste rand ter wereld. Ze zijn dan ook ideaal om aan elkaar te koppelen. Met een dynamisch contrastratio van 10.000:1 en een helderheid van 700cd/m2 geven de monitoren helder beeld. Zelfs in verlichte openbare ruimtes.

Het 82 inch display (Samsung 820DXn) kan een verscheidenheid aan informatie presenteren. Als de 820DXn als multi-display wordt gebruikt, levert dit een verbazingwekkend beeld op dat niet te vergelijken is met andere grote displays.

De Samsung 400UXn, 460UXn en 820DXn zijn verkrijgbaar vanaf het derde kwartaal van 2008.

Kijk voor meer technologieën en monitoren van Samsung op www.samsung.com/cebit. Samsung presenteert haar nieuwe producten op CeBIT in Hannover in hal 26, stand D60.

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en LCD-TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Samsung scoort niet alleen in marktaandelen sterk. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. De internationale waardering voor de vernieuwende producten is groot. In 2007 won Samsung 26 IF product design awards en 22 Red dot design awards. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900 Samsung (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.