Ingezonden persbericht


Samsung introduceert fluisterstil raffinement voor elke werkplek

Samsung onthult 's werelds kleinste en stilste kleurenlaserprinter op CeBIT 2008

Delft, 5 maart 2008 ­ Samsung Electronics lanceert op CeBIT 2008 haar kleinste én stilste kleurenlaserprinter. Het compacte design en de geruisloze werking maken de CLP-310 kleurenlaserprinter ideaal voor werkplekken waar elke centimeter telt. Daarnaast presenteert Samsung één van de kleinste multifunctionals in zijn klasse. De SCX-4300 is een geraffineerd vormgegeven monochrome multifunctional in hoogglanszwart met matzwarte accenten. Professionals met stijl kiezen voor de Samsung SCX-4300 als 'centerpiece' op het bureau.

CLP-310: kleinste en stilste kleurenlaserprinter
Met de CLP-310 lanceert Samsung de kleinste laserprinter die haarscherpe kleurenprints maakt. Elke werkplek krijgt uitstraling met de CLP-310. Door de geringe ruimte die het apparaat inneemt, houd je méér bureaublad over. De CLP-310 is fluisterstil dankzij de exclusieve NO-NOIS(TM)-technologie van Samsung. Het geluidsniveau bedraagt maximaal 46 decibel, vergelijkbaar met het geluid in een bibliotheek. Zo kun je, ook als je vlakbij de printer zit, ongestoord blijven werken. De Samsung CLP-310 is verkrijgbaar vanaf mei voor ¤ 199,- inclusief BTW.

SCX-4300: geraffineerde multifuctional
Samsung heeft deze 3-in-1 multifunctional geraffineerd vormgegeven. Het compacte design in hoogglanszwart met matzwarte accenten voegt zakelijk elan toe aan elke werkplek. Het is een van de kleinste multifunctionals in zijn klasse, maar beschikt wel over alle eigenschappen om volledig digitaal te printen en te scannen. De printer maakt 18 afdrukken per minuut, heeft een 8 Mb standaardgeheugen en een papierlade voor 250 vel. Het gemak van deze printer zie je terug in de 'One-Touch' bediening op het heldere LCD-display. Met Optical Character Recognition kunnen gescande teksten direct als Word-document worden opgeslagen, zodat je niets hoeft over te typen. De ID Copy-functie is handig om snel een kopie te maken van dubbelzijdige documenten. De Samsung SCX-4300 is verkrijgbaar vanaf april voor ¤ 149,- inclusief BTW.

Kijk voor meer technologieën en printers van Samsung op www.samsung.com/cebit. Samsung presenteert haar nieuwe producten op CeBIT in Hannover in hal 26, stand D60.

()

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en LCD-TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Samsung scoort niet alleen in marktaandelen sterk. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. De internationale waardering voor de vernieuwende producten is groot. In 2007 won Samsung 26 IF product design awards en 22 Red dot design awards. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.