Nooit meer vette vingers op je scherm


NOORDWIJKERHOUT, 20080305 -- Afgelopen week introduceerde het bedrijf TMS Inventive Trading de nieuwe gadget voor je mobieltje en mp3-speler. Een Fonie, zoals het product heet, is een lief klein beestje met een speciaal laagje waarmee je de vette vingers van je scherm af kan vegen.

Afbeelding van een FonieNa alle gadgets die je aan je mobiel kunt hangen is er dan nu eindelijk één op de markt welke ook nog nut heeft. "De Fonies zijn lief, zien er schattig uit en zorgen altijd voor een fris en vet vrij scherm. We zien tegenwoordig de trend van steeds grotere of zelfs dubbele schermen op mobieltjes en ook worden de MP3-spelers tegenwoordig met een groter scherm geleverd. Dit bracht ons aan het denken met als resultaat de Fonie", aldus Mark van Zelst directeur van TMS Inventive Trading.

Door de speciale stof van het beestje kun je gemakkelijk het scherm van je mobiel, iPod of andere elektronische gadget ontdoen van vette vingers en vieze vlekken. Na veelvoudig gebruik is het zelfs mogelijk de Fonie eventjes onder lauw water schoon te maken.

Je kunt de Fonie gemakkelijk bevestigingen doormiddel van het meegeleverde elastische touwtje zodat je gemakkelijk in alle hoekjes kunt komen. De Fonies zijn verkrijgbaar in 12 verschillende soorten. Van aapje tot konijn en van varken tot olifant, je kunt ze niet missen.

TMS Inventive Trading is de exclusieve distributeur voor een aantal landen in Europa waaronder uiteraard Nederland. Binnenkort liggen de eerste Fonies in diverse Expo vestigingen. Kun je niet wachten dan kan online bestellen ook via www.ffshoppen.nl