RTL Group

Onvoorwaardelijk liefde: 'Brothers and Sisters' keert terug bij RTL 4

De lotgevallen van de familie Walker zijn vanaf woensdag 5 maart weer wekelijks te zien bij RTL 4 in nieuwe afleveringen van de Amerikaanse kwaliteitsserie Brothers And Sisters. Voorafgaand aan de nieuwe afleveringen is eveneens op woensdag 5 maart een speciale Brothers And Sisters: Story So Far te zien. Hierin een hernieuwde kennismaking met de hoofdrolspelers en een samenvatting van alle verhaallijnen tot nu toe.

Brothers And Sisters volgt de familie Walker op hun zoektocht door het doolhof van het leven in Amerika: verwachtingen, mogelijkheden en keuzes. Verstrengelde belangen, verlangens en onvoorwaardelijke liefde spelen een rol in het leven van de hoofdpersonen die worden neergezet door een sterrencast. Oscar-winnares Sally Field, Calista Flockhart, Rachel Griffiths en anderen krijgen in de nieuwe afleveringen versterking van Rob Lowe en gastspelers als Margot Kidder en Jenna Elfman.

Rode draad is het geheim dat pater familias William Walker met zich mee in het graf heeft genomen. Dit vormt een bedreiging voor zowel het familiebedrijf als de familie. In de eerste nieuwe aflevering van Brothers And Sisters slaat de liefdesvlam in de pan tussen Kitty (Calista Flockhart) en Senator McCallister (Rob Lowe). Het is Valentijnsdag en het kost ze steeds meer moeite om elkaar te weerstaan. Broer Kevin had gehoopt op wat gezelschap tijdens deze dag, maar hij hoeft zich daarover geen zorgen te maken. Moeder Nora gaat eten met haar uit het oog verloren vriendin Emily en komt vervolgens in de problemen.

Uitzending: RTL 4, Brothers And Sisters: Story So Far, woensdag 5 maart, tussen 21:30 en 22:25 uur. Aansluitend wekelijks, vanaf woensdag 5 maart, tussen 22.25 en 23.20 uur.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Bos, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035
- 6718938 of yvonne.bos@rtl.nl. Beeldmateriaal is verkrijgbaar via mediadocumentatie@rtl.nl