Ingezonden persbericht


Persbericht

Unieke Amsterdamse Netwerkveiling

Op 5 maart 2008 organiseren de ondernemersverenigingen DNA, Zakelijk Zeeburg, Jong MKB Amsterdam en Vereniging Vrouwen Netwerk Amsterdam een ludieke netwerkveiling voor Amsterdamse ondernemers. In pakhuis de zwijger worden diensten of producten geveild om het netwerken op een ludieke manier te bevorderen. Iedere ondernemer is hier welkom. Op de internetsite www.netwerkveiling.nl staat meer informatie hoe u als ondernemer mee kunt doen. De avond begint om 19.30 u en duurt tot c.a. 23.00 uur.

Het aanbod

De veiling is een speelse manier om te netwerken. Tijdens de avond worden producten of diensten geveild. Maar ook reisjes, lunchafspraken of een partijtje squash kunnen worden aangeboden. Vorig jaar was de veiling al een enorm succes. Ook dit jaar verwacht de organisatie een grote opkomst. De veiling staat onder leiding van veilingmeester Joki Beerendonk die het aangebodene op haar eigen uitdagende wijze aan de man brengt.

Omdat er meerdere netwerkorganisaties aan de veiling meedoen, bestaat de mogelijkheid contacten te leggen tot ver buiten de vertrouwde kring. Daarbij wordt het ook gewoon een heel gezellige feestavond.

De veilingavond
Tijdens de veilingavond wordt er gehandeld in de munteenheid de ouderwetse Nederlandse Gulden. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een gelijk bedrag. Als er later op de avond geboden wordt op duurdere diensten of producten dan moet het bedrag worden uitgebreid. Daarvoor moet er worden onderhandeld en samen gewerkt worden met andere partijen, dit is netwerken.



Ingezonden persbericht