Ingezonden persbericht


Persbericht

René Zwezerijn benoemd tot Managing Director van SAP dienstverlener Partners In Technology

Nijmegen - 5 maart 2008, Partners In Technology heeft René Zwezerijn (53) benoemd tot Managing Director. Hij neemt in deze functie de operationele taken over van George Snijders, directeur en eigenaar van Partners In Technology. Zwezerijn gaat de organisatie de komende periode verder uitbouwen en professionaliseren. Richting de markt wordt dit vertaald in het verbreden van zowel de technische focus als het business model van Partners In Technology. Zwezerijn is afkomstig van SAP Nederland waar hij als Director SMB vier jaar lang verantwoordelijk was voor de verdere uitbouw van de MKB-markt. Zwezerijn is begonnen bij Olivetti, waarna hij heeft gewerkt bij onder andere Digital Equipment, Microsoft, Silicon Graphics, Netscape en Cedron B.V.

Uitbreiding technische focus
Als eerste gaat Zwezerijn het aantal medewerkers vergroten en de interne organisatie verder optimaliseren. Daarnaast gaat hij de ABAP focus van Partners In Technology verder verbreden en uitbreiden. Naast de focus op ABAP gaat het bedrijf zich ook richten op EAI en Enterprise SOA. Dit betekent het aanbieden van consultancy met nadruk op diverse ontwikkeltalen, zoals Java, XML, XSLT, HTML en integratie via middleware applicaties, zoals SAP eXchange Infrastructure (Xi), SAP Business Connector, webMethods, Tibco en Mercator. Daarnaast biedt Partners In Technology expertise op het gebied van nieuwe technologieën, zoals koppelingen met Adobe en het ontwikkelen van ABAP en Java. Ook verzorgt het bedrijf integratie van webapplicaties met behulp van Web Dynpro.

Verbreden business model
De verbreding van het business model heeft allereerst geresulteerd in de introductie van het nieuwe product A/DIS (ABAP/Development In Services). Met dit product kunnen bedrijven alle activiteiten met betrekking tot ABAP 'outtasken' richting Partners In Technology. Bedrijven zijn zo op elk gewenst moment verzekerd van deskundige ABAP-specialisten die zowel on-site als off-site beschikbaar zijn.

Zwezerijn: "Ik verheug me enorm op het verder uitbouwen en professionaliseren van Partners In Technology. Het realiseren van omzetgroei en business development zijn uitdagingen die me op het lijf zijn geschreven. Als eerste ga ik aan de slag met het uitbreiden en versterken van onze organisatie. Dat kan zowel autonoom als door acquisitie. Daarnaast ga ik nadrukkelijk onderzoek doen naar nieuwe businessmodellen voor Partners In Technology. De introductie van A/DIS is een eerste stap. Het biedt klanten zekerheid en gemak tegen gunstige voorwaarden. Verder ga ik uiteraard gebruikmaken van mijn kennis en ervaring in de MKB-markt. Ontwikkelingen zoals de opkomst van 'software as a service', bieden in deze markt veel kansen. Ook voor Partners In Technology zie ik daarvoor zeker nieuwe mogelijkheden."

Partners In Technology
Partners In Technology is een SAP dienstverlener die technische consultancydiensten aanbiedt op het gebied van implementatie, ontwikkeling en integratie van SAP software. Speerpunten daarbij zijn ABAP, EAI, Xi-services en Enterprise SOA. De consultants die Partners In Technology aanbiedt, werken pragmatisch en resultaatgericht. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en toegevoegde waarde staan daarbij centraal. Partners In Technology is gevestigd in Nijmegen en is op dit moment met ruim 25 SAP specialisten actief. Het bedrijf werkt onder meer voor Maxeda, Heineken, Holland Casino, ENECO, Schouten & Nelissen, ECI en Philips. Meer informatie over Partner In Technology is te vinden op www. partnersintechnolgy.nl



Ingezonden persbericht