Arcadis NV

Amersfoort, 5 maart 2008

Frank Heezen naar ARCADIS als directeur Havens & Waterbouw

Frank Heezen (47) is per 1 maart begonnen als directeur van de marktgroep Havens & Waterbouw bij de divisie Water van advies- en ingenieursbureau ARCADIS in Nederland. Heezen komt van DHV en heeft een uitgebreide ervaring in binnen- en buitenland op het gebied van waterbouw en havens.

Heezen studeerde civiele techniek in Delft. Na zijn studie begon hij als wetenschappelijk medewerker bij de TU om in 1987 over te stappen naar DHV. Veel projecten deed Heezen voor Verkeer en Waterstaat, zoals de renovatie van de sluizen van IJmuiden, de Hartelkering en de afsluitdijk. Daarnaast was hij een aantal jaren betrokken bij de HSL (en dan met name de zinktunnels beneden Rotterdam) en bij dijkversterkingen in het land van Maas en Waal. Bovendien heeft Heezen uitgebreide internationale management ervaring op gebied van civiel technische projecten.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Het advies- en ingenieursbureau ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten op het gebied van infrastructuur, milieu en gebouwen. Dat doet ARCADIS voor bedrijven en overheden. Meer dan 13.000 mensen realiseren samen een concernomzet van 1,5 miljard. Met een dicht netwerk van kantoren is ARCADIS multinationaal aanwezig. De internationale kennis en ervaring binnen de onderneming is gericht op meerwaarde voor de klanten.