Ingezonden persbericht


Geautomatiseerd software testen, "van theorie naar praktijk" - 6 maart 2008

Op 6 maart 2008 organiseert ps_testware in samenwerking met haar klant Practis (onderdeel van Achmea) en haar business partner IBM Rational een avondprogramma met als thema:

"Geautomatiseerd software testen: van theorie naar praktijk"

Testen is een bijzaak en iedereen kan het, toch? Dit wordt vaak gedacht, maar als we het hebben over gestructureerd testen dan hebben we het over gefaseerd testen volgens een specifieke methodiek, specificatietechnieken en bijvoorbeeld ondersteunende tools. Dit alles is gericht om de gebruiker inzicht en vertrouwen te geven in het kwaliteitsniveau en de risico's van het product. Het is belangrijk dat dit in een zo vroeg mogelijk stadium gebeurt teneinde een goede beslissing over de productacceptatie te kunnen nemen. Deze avond is dan ook opgezet voor IT managers, IT project managers, Inkopers, Test Managers en Test Coördinatoren en erop gericht om hen inzicht te geven in middelen die het vertrouwen in softwarekwaliteit vergroten en de uiteenzetting van het resultaat van ps_testware, Practis en IBM bij Achmea.

ps_testware helpt klanten bij het in kaart brengen van de kwaliteit en de daaraan verbonden risico's. Daarbij worden functionele en niet-functionele aspecten (bv. performantie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid) meegenomen waar nodig. In Nederland, België en Frankrijk hebben diverse organisaties uit diverse sectoren de afgelopen 14 jaar gebruik gemaakt van de kennis en consultants van ps_testware om de kwaliteit van hun producten inzichtelijk te maken en te verbeteren. Voor meer informatie: www.pstestware.com

De avond begint om 16.30 met een ontvangst, tijdens het programma wordt een buffet geserveerd en de deelname is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich per direct aanmelden tot eind februari door een email te sturen naar denis.hoogweg@pstestware.com. De locatie Doorn (Dorpsstraat 26) is zeer centraal gelegen, goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ps_testware of "Huis Doorn" (Langbroekerweg 10, 3941 MT Doorn). De routebeschrijving kunt u hier vinden.