Gemeente Lansingerland


Informatieavond Mobiliteitsplan
Informatieavond Mobiliteitsplan

Op donderdag 6 maart organiseert de gemeente van 20.00 tot 22.00 uur de eerste inloopavond over het Mobiliteitsplan in zalencentrum Rehoboth in Berkel en Rodenrijs (Wilhelminastraat 2). Lees verder voor het programma van de avond en voor de busregeling.

19.45 uur: zaal open;

20.00 uur: gemeenschappelijke deel, waarin wethouder Hans de Rijke (Verkeer & Vervoer) uitleg geeft over het hoe en waarom van het Mobiliteitplan. Tevens zal hij ingaan op de procedure en planning naar de totstandkoming van het Mobiliteitsplan;

20.30 uur: inloopmarkt, waar u persoonlijk aan medewerkers van de gemeente en van adviesbureau Goudappel Coffeng vragen kunt stellen en uw ideeën en opmerkingen kenbaar kunt maken;

22.00 uur: sluiting.

Naast persoonlijk contact kunt u op deze avond uw opmerkingen ook op reactieformulieren kenbaar maken. De formulieren kunnen op de avond zelf worden ingeleverd of kunnen worden verzonden aan Gemeente Lansingerland, t.a.v. de heer W. Abels, Antwoordnummer 15016, 2650 VH Berkel en Rodenrijs (tot en met 21 maart 2008).

Wethouder haalt bewoners Bleiswijk op met bus Connexxion

Wethouder Verkeer en Vervoer Hans de Rijke zal tijdens de avond van 6 maart a.s. de gewenste busverbinding Bleiswijk-Berkel en Rodenrijs in de praktijk brengen. Omdat het voor inwoners uit Bleiswijk lastig is om met het openbaar vervoer naar Berkel en Rodenrijs te reizen, wordt er voor geïnteresseerden voor de informatieavond over het Mobiliteitsplan een extra bus van Connexxion ingezet. Deze rijdt donderdagavond 6 maart a.s. vanaf Kruisweg, halte Zoetermeerselaan richting Rehoboth in Berkel en Rodenrijs. Mensen worden aan het eind van de avond ook weer opgehaald met deze bus en teruggebracht naar Bleiswijk.

Verantwoordelijk wethouder Hans de Rijke zal in de bus aanwezig zijn om de geïnteresseerden persoonlijk te begeleiden naar Rehoboth.

De dienstregeling voor deze avond ziet er als volgt uit.

Vertrek 19:25 van Kruisweg Zoetermeerselaan

19:26 uur Bleiswijk Groenteveiling

19:28 uur Bleiswijk Trompstraat

19:35 uur Bleiswijk Lijsterlaan

19:39 uur Bergschenhoek De Kulck

19:42 uur Bergeschenhoek Sporthal De Ackers

19:43 uur Bergschenhoek Oostersingel

Aankomst 19:45 uur Berkel en Rodenrijs Rehoboth

Vertrek 22:00 uur Berkel en Rodenrijs Rehoboth

Via de route van de heenweg in omgekeerde volgorde.

Aankomst 22:20 uur Kruisweg Zoetermeerselaan

Meer informatie over het Mobiliteitsplan.