Duitse tv-zender maakt 2 live-uitzendingen over jules destrooper

De koekjes van Jules Destrooper worden al meer dan 120 jaar gesmaakt in binnen- en buitenland. Naast thuismarkt België zijn deze authentieke biscuits op basis van echte boter ook verkrijgbaar in 75 landen in de wereld.

Eén van de belangrijkste exportlanden is Duitsland waar deze Belgische trots momenteel een echt succesverhaal neerzet. Dit mede dankzij de Duitse teleshoppingzender QVC die de voorbije maanden enkele programma's wijdde aan de koekjes uit Lo.

QVC is met een marktaandeel van meer dan 60% Duits marktleider in teleshopping. Algemeen is het de vierde grootste zender in Duitsland. Deze uiterst professioneel georganiseerde onderneming besliste onlangs om, gezien het succes van de koekjes van Jules Destrooper tijdens vorige afleveringen, 2 live uitzendingen vanuit de Westhoek te maken. Zeg maar op zoek te gaan naar de 'roots' van één van de mooiste en meest traditierijke Belgische merken.

De keuze voor locatie viel op het Openluchtmuseum 'Bachten de Kupe' in het centrum van Izenberge (nabij Veurne). Dit is niet verwonderlijk aangezien dit charmante plekje authenticiteit uitstraalt en o.a. een oud bakkerijtje huisvest.

Beide uitzendingen vinden plaats op donderdag 6 maart e.k., respectievelijk om 14u en 18u. Een QVC-ploeg van niet minder dan 30 technici en medewerkers zal alles in goede banen leiden.

Voor bijkomende vragen over deze opmerkelijke gebeurtenis voor Jules Destrooper en het openluchtmuseum 'Bachten de Kupe' of een interview kan u steeds contact opnemen met Algemeen Directeur Peter Destrooper op het nummer 058/28 80 41 of via e-mail naar
peter.destrooper@destrooper.be

Journalisten zijn welkom tijdens deze uitzendingen maar worden vriendelijk verzocht om enkel foto's te maken voor of na de opnames.

URL: http://www.destrooper.be
http://www.destrooper.com

Time : 12:52:16
Date : 04 March 2008
Sender Name: Biscuiterie Jules Destrooper