Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 19 februari 2008 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.

Afwezig mkg: burgemeester P.M. Maas
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 12 februari 2008

2. OSZ-FIN Kadernota 2009 BHIC. 1. kennisnemen van de Kadernota 2009 van het BHIC; Raad voorstellen: 2. bijdrage 2008 is bepaald op 64.704,00. In de 1, 2 en 3 akkoord. begroting 2008 is hiervoor een bedrag van 64.639,00 opgenomen. Gelet op de zeer geringe afwijking wordt geen aanpassing voorgesteld;
3. de gegevens van de Kadernota 2009 verwerken bij de samenstelling van de begroting 2009.

3. PBZ-BB Rapportage van Lokale Instemmen met vaststelling van de rapportage conform Akkoord. Rekenkamercommissie inzake raadsvoorstel, waarin tevens wordt ingegaan op de motie kostendekkendheid rioolrecht/afval- inzake BTW-heffing op afvalstoffenheffing. stoffenheffing.

4. PBZ-BW Nota Herbouw Woonboerderijen. Instemmen met de aanpassingen in de nota en de Akkoord. aanvullende tekst tbv raadsvoorstel.
5. PBZ-BW Definitief besluit vrijstelling art. 19, lid 2 Vrijstelling ex art. 19, lid 2 WRO en reguliere Akkoord. en verlenen reguliere bouwvergunning bouwvergunning verlenen. Baron van Coehoornlaan 9, herbouw
woonhuis.

6. PBZ-WIZ Kaders begroting 2009 GGD Hart voor 1. het college besluit met inachtneming van de Akkoord. Brabant. genoemde opmerkingen om de kadernota 2009 GGD voor kennisgeving aan te nemen; 2. het college besluit het ontwerpbesluit genoemd onder
1 via een raadsnotitie aan te bieden tbv de raadsvergadering van 27-3-2008 met het verzoek vragen, wensen en bedenkingen ter kennis van het college te brengen; 3. het college informeert het AB van de GGD over eventuele zienswijzen/opmerkingen vanuit het college en raad.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 19 februari 2008 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting.
7. SLZ-IG Bijzondere invalidenparkeerplaatsen. 1. een bijzondere invalidenparkeerplaats toekennen Akkoord. aan N.A.A. Baak, in de directe omgeving van Coeveringslaan 35 en A.G.M. Versantvoort, Laan van Mariëndael 14; 2. geen bijzondere invalidenparkeerplaats toekennen aan A.W. Vorstenbosch, Philipusstraat 2.

OSZ-JZ Bezwaarschrift T.W.J. Swinkels tegen 1. het bezwaarschrift ongegrond verklaren; Akkoord. dwangsombesluit wegens 2. het dwangsombesluit in stand laten onder verbetering geluidsoverlast. van de grondslag; 3. daaraan een nieuwe begunstigingstermijn verbinden en die bepalen op 6 weken.

OSZ-JZ Beslissing op bezwaar M. Habraken. Het bezwaar van de heer M.H.M. Habraken om Akkoord. vergoeding van planschade wegens de vrijstelling voor de bouw van 20 woningen aan de Grote Doelenlaan, niet ontvankelijk verklaren. PBZ-BW Voorontwerp Bestemmingsplan 1. het voorontwerp bestemmingsplan "Olland"voor een Akkoord. "Olland". periode van 6 weken voor inspraak ter inzage leggen; 2. het voorontwerp bestemmingsplan "Olland" in het kader van vooroverleg ex art. 10 BRO '85 aan diverse instanties toezenden.

PBZ-BW Concept-planschade-advies dhr. Van SAOZ laten weten geen op- of aanmerkingen op het Akkoord. Nostrum, Rooise Heide 3. concept-advies Rooise Heide 3 te hebben. PBZ-BW Verzoek toepassing art. 19, lid 3 Locatie Medewerking verlenen aan het verzoek om via art. 19, lid Akkoord. Bongers/Schijndelseweg. 3 WRO het toegelaten gebruik als garage te veranderen in een kledingatelier. PBZ-BW Eigendomsoverdracht ondergrond 1. de ondergrond van de "provinciale" wegen aankopen; Akkoord. wegen. 2. de koopsom ter hoogte van 1,00 tlv post Gronden brengen.

PBZ-BW Verzoek om planschadevergoeding ex Planschadevergoeding conform het advies van SAOZ Akkoord. art. 49 WRO van mevr. Aarts-Van toekennen aan mevr. Aarts-Van Kessel. Kessel, Eversestraat 6.
PBZ-BW Saneringsplan Lieshoutseweg 29. Akkoord gaan met het plan van aanpak voor de sanering Akkoord. aan de locatie Lieshoutseweg 29. SLZ-IG Realisatie EVZ Biezenloop, Vooralsnog niet overgaan tot sluiten van een Akkoord. samenwerkingsovereenkomst WS AA samenwerkingsovereenkomst met WS AA en Maas. en Maas.
SLZ-IG Mandaat exceptioneel landbouwverkeer. RDW ook mandaat verstrekken voor ontheffingverlening Akkoord. exceptioneel landbouwverkeer.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 19 februari 2008 PAGINA 3