Technologie Stichting STW

STW Valorisatie Workshop "Oriëntatie op ondernemerschap" met ingang van dit jaar voor alle universiteiten in Nederland

woensdag 5 maart 2008

De STW Valorisatie Workshop âOriëntatie op ondernemerschapâ is tot nu toe alléén gegeven voor de 3 TUâs en WU. Vanwege het succes van deze workshop heeft STW besloten om de workshop met ingang van dit jaar ook voor de andere universiteiten in Nederland te gaan geven. Op woensdag 27 en donderdag 28 februari jongstleden is de workshop gegeven voor studenten en onderzoekers van De Universiteit Utrecht, De Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Rijksuniversiteit Groningen. Gastheer was dit keer het Centrum voor Ondernemerschap en Innovatie (CVOI) van de Universiteit Utrecht.

STW geeft de workshop "Oriëntatie op ondernemerschap" in samenwerking met de Wageningen Business School. De workshop is gericht op studenten en onderzoekers die een business-idee hebben en die overwegen om een eigen bedrijf op te richten. Tijdens de workshop werken de deelnemers hun business-ideeën verder uit, waarbij zij worden begeleid en geholpen door een flink aantal experts die vanuit alle relevante invalshoeken advies geven en ondersteuning bieden aan de deelnemers. Aan het eind van de workshop worden de verder uitgewerkte business-ideeën gepresenteerd ten overstaan van een onafhankelijke jury van deskundigen, die beslist welk business idee het meest veelbelovend is.

STW wil door het geven van deze workshop een actieve bijdrage leveren aan het bevorderen van de oprichting van kansrijke technostarters in Nederland.

Met ingang van dit jaar kunnen studenten en onderzoekers van alle universiteiten in Nederland zich aanmelden voor deelname aan deze workshop. Deelname is gratis.

Meer informatie bij: * dr.mr. Ard Cools STW tel. 030 6001 315 e-mail: a.cools@stw.nl