kennisnetwerk melkveehouderij noord nederland Barend Spliethoff aan de slag als kwartiermaker Kennisnetwerk Melkveehouderij Noord Nederland

6 mrt 2008

Onderdeel: Animal Sciences Group

Barend Spliethoff Barend Spliethoff gaat met ingang van 1 april de rol van kwartiermaker van Dairy Valley, het kennisnetwerk Melkveehouderij Noord Nederland, invullen. Dairy Valley (io) is een initiatief van Van Hall Larenstein, PTC +, LTO Noord, en het Praktijkcentrum Nij Bosma Zathe van de Animal Sciences Group. Doel van het netwerk is de kennisuitwisseling tussen ondernemers, onderwijs en onderzoek in de melkveehouderij te versterken. Het kennisnetwerk werkt bovendien samen met AOC Fryslân en AOC Terra Groningen / Drenthe en de Friese Agro Alliantie.

De samenwerkende partners van Dairy Valley vinden het belangrijk dat het kennisnetwerk met extra energie verder doorontwikkeld wordt. Ze hebben er vertrouwen in dat dit met de benoeming van Barend Spliethoff gerealiseerd gaat worden.

Barend Spliethoff treedt in dienst bij de Animal Sciences Group van Wageningen UR. Hij zal zich ook gaan richten op de ontwikkeling van kenniscentra in andere regio's van Nederland.

Contact
Animal Sciences Group
Paul Vriesekoop
0320 - 238 276
paul.vriesekoop@wur.nl