Gemeente Drechterland

6-3-2008
Binnenkort start woningbouw

Inschrijving vrije sectorkavels plan Reigersborg Zuid IVa

Binnenkort start de woningbouw in de nieuwe wijk âReigersborg Zuid IVaâ in Hoogkarspel. De bouwrijpmaakwerkzaamheden zijn op dit moment in volle gang. Plan âReigersborg Zuid IVaâ ligt tussen de Streekweg en de spoorlijn Hoorn-Enkhuizen en sluit aan op de bebouwing van fase III van plan Reigersborg Zuid.

Voor fase IVa is een plan ontwikkeld dat ruimte biedt aan 73 woningen in de categorieën vrijstaand, appartementencomplex. Voor vrijstaande woningen zijn 8 kavels gereserveerd. Deze kavels liggen op âwooneilandenâ met rondom water dat in rechtstreekse verbinding staat met het polderwater.
De kavels variëren in grootte van ca. 450 tot 620 m'. De prijzen liggen tussen de ⬠156.000,- en ⬠217.000,-- per kavel, excl. btw.

Voor belangstellenden ligt een informatiebrochure met inschrijfformulier klaar (in de gemeentehuizen op beide locaties). Inschrijving staat in eerste instantie alleen open voor degenen die sociaal en/of economisch gebonden zijn aan Drechterland. Voor de beoordeling hiervan zijn regels opgesteld die in de informatiebrochure zijn opgenomen.
Tot uiterlijk 5 april 2008 kunt u op de kavels inschrijven. Op 14 april 2008 vindt de loting plaats.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Marja Raven, tel. 0228-352288.