013 Tilburg

De technotrein ontspoord in Tilburg

TILBURG, 6 MAART 2008
Ontspoord is terug! Na een succesvolle eerste editie is de technotrein weer uit de revisie gekomen. En het belooft een snelle, harde rit te worden. Wederom is 013 de locatie waar de trein gaat ontsporen. De Dommelsch zaal zal vol zitten met schranz, hardtechno en industrial. Zaterdag 29 maart is het Ontspoord, een beetje hard, maar wel lekker! De voorverkoop loopt in volle vaart! Meer informatie vind je bij het Ontspoord-item.

3VOOR12/Tilburg presenteert No Sleep FM

TILBURG, 5 MAART 2008
Alles over No Sleep Til Burg 2008 op fontyscampusradio.nl Het leukste lokale festival van Tilburg komt er weer aan. We hebben het natuurlijk over No Sleep Til Burg 2008. Om jullie alvast een voorproefje te geven presenteert 3VOOR12/Tilburg op 10 maart aanstaande No Sleep FM op Fontys Campus Radio! Het leukste lokale festival van Nederland komt er weer aan. We hebben het natuurlijk over No Sleep Til Burg 2008. De gaafste lokale bands van Tilburg zullen acte de presence geven in iedere zaal van 013.
Om jullie alvast kennis te laten maken met de bands die op No Sleep staan, kruipen hoofdredacteur Jesper Davits en oud-hoofdredacteur Robin Geurts in het jasje van dj. Op Fontys Campus Radio is buiten muziek van de bands die optreden ook een exclusieve live sessie van singer-songwriter Gitta te horen. Verder zullen de eendagsdjs No Sleep/013 programmeur Chris van Looy interviewen over dit evenement. Hoe kun je de uitzending beluisteren? Surf 10 maart aanstaande, van 20 tot 22 uur naar: www.fontyscampusradio.nl, of druk op de link rechts in de balk en zet je geluidsboxen aan. Mocht je niet in staat zijn rechtstreeks de uitzending te kunnen beluisteren, niet getreurd, de uitzending zal tot No Sleep on Demand op de radiosite te beluisteren zijn.

Voorverkoop SYMFORCE II met o.a. Opeth gestart

TILBURG, 28 FEBRUARI 2008
De voorverkoop voor de tweede editie van Symforce - Europas belangrijkste indoor prog-evenement- is gestart!
Op zaterdag 23 augustus 2008 staan onder andere Opeth, Pain of Salvation, Textures en Alquin op Symforce II. De komende maanden zullen er nog zes verrassende namen aan het affiche nog worden toegevoegd. Opeth brengt in juni het nieuwe album 'Watershed' uit. SYMFORCE II: ZA 23 AUG | Alle Zalen / AANVANG 16.30 / Zaal open 15.30 entree 47,50 + 4,35 servicekosten | vvk loopt vanaf woensdag 27 februari

MTV Brand New Festival: Tussenstand line-up: Voicst, Lele en Jeremys aan kop

TILBURG/AMSTERDAM, 21 FEBRUARI 2008
MTV, FRET Popmagazine en 013 organiseren zaterdag 17 mei voor de eerste keer het MTV Brand New Festival. Het enige festival in Nederland waar de festivalbezoeker zelf bepaalt wie er op het podium staat! Wordt het Voicst, Moke, Alain Clark, The Opposites of toch liever Wouter Hamel, Peter Pan Speedrock, Dennis, Fedde Le Grand of Extince? Genoeg keuze uit Nederlands muziektalent. Op het moment staat in de Brand zaal Voicst bovenaan genoteerd en in de New zaal telt Lele de meeste stemmen. Wat betreft de nieuwkomers in de New zaal, is het een nek aan nek race tussen de Jeremys en Two Way Radio. Verder zijn Moke, Racoon en Extince uitermate populair maar is het nog de vraag of Wouter Hamel de programmering gaat halen. Zit jouw favoriete band hier niet bij? Niet getreurd want je kan nog steeds je stem uitbrengen op www.mtv.nl/brandnewfestival. Op 10 maart wordt de definitieve line-up bekend gemaakt. Deze bands zijn vervolgens 17 mei live te zien in 013 in Tilburg.