Amsterdam RAI


- Persbericht

DOOP EERSTE AMBULANCEBOOT VAN NEDERLAND

Amsterdam, 6 maart 2008 - Vanmiddag vindt op de HISWA in Amsterdam RAI de doop plaats van de eerste ambulanceboot van Nederland. Dit gebeurt om 17.00 uur op stand 07.428.

De ambulanceboot is een initiatief van het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord. Deze gaan hun motto 'watersportziekenhuis' vorm geven met het inzetten van een varende snelle ambulance in het Friese merengebied en tijdens events. Deze varende ambulance kan veel sneller dan bestaande diensten assistentie verlenen.

Naast acute zorg richt het Antonius Ziekenhuis zich ook op chronische patiënten die in Friesland hun vakantie willen doorbrengen. Gecombineerd met thuiszorg op hun vakantieadres zijn die patiënten nu ook verzekerd van deskundigheid op het water in de regio.

Uitnodiging:

U bent als pers van harte welkom om deze plechtigheid bij te wonen. Accreditatie voor de HISWA vindt plaats in de perskamer Europahal (bij de entree van Hal 1).

Meer informatie:

Voor meer informatie over het initiatief kunt u contact opnemen met Gerlof van der Werf, T 06 21 11 61 64.

Voor meer informatie over de HISWA kunt u contact opnemen met Lucette Bruinsma, Amsterdam RAI, T 020 549 3129 of M 06 4155 7343.

Reserveer een parkeerplaats

Speciaal voor de pers is tijdens de HISWA het parkeerterrrein bij de RAI Haven gereserveerd. Om toegang te krijgen tot dit terrein kunt u een doorlaatkaart aanvragen bij de afdeling Press & PR Amsterdam RAI. Stuur hiervoor een e-mail naar pers@rai.nl o.v.v. HISWA parkeeraanvraag en vermeld uw bezoekdag of bel met T 020 5492209. U ontvangt vervolgens een doorlaatkaart per e-mail die u bij uw bezoek aan de RAI dient te tonen.

Route

Informatie over de route & locatie van het parkeerterrein en de perskamer vindt u op http://www.hiswa.nl/C17/C8/Routebeschrijving/default.aspx.