Ingezonden persbericht


persbericht

Wiertz Personeelsdiensten opent nieuwe vestiging in Weert

Op donderdag 6 maart opende Wiertz Personeelsdiensten op feestelijke wijze de nieuwe uitzendvestiging in Weert. Vanuit het pand aan de Emmasingel 79 zullen de uitzendingen van kantoorpersoneel, medische krachten, horecapersoneel, technisch personeel en productiemedewerkers worden verzorgd.

Wiertz Personeelsdiensten is sinds 11 jaar in Limburg actief. Sindsdien is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende Limburgse organisatie en een van de grotere Limburgse werkgevers. Dagelijks zijn er zo'n 2.000 uitzendkrachten actief aan de slag bij 500 verschillende opdrachtgevers. De organisatie brengt de dienstverlening in de praktijk middels 12 kantoren in Limburg en 2 kantoren in Duitsland.

De opening van Wiertz Personeelsdiensten in Weert is een direct gevolg van de sterk toegenomen vraag naar (tijdelijk) personeel in dat gebied. Het bedrijfsleven in de regio Weert maakt steeds meer gebruik van de diensten van Wiertz Personeelsdiensten, terwijl ook de belangstelling van werkzoekenden in die plaats voor deze vorm van flexibele arbeid flink groeit.

Door de opening van deze uitzendvestiging in Weert zijn de medewerkers van Wiertz Personeelsdiensten nog beter in staat belangstellenden snel te woord te staan en met hen van gedachten te wisselen over wederzijdse wensen en mogelijkheden. Wiertz Personeelsdiensten hecht veel waarde aan een dergelijk kennismakingsgesprek, omdat dit de kansen van een geslaagde uitzending aanzienlijk vergroot. Bovendien verwacht Wiertz dat de belangstelling voor (tijdelijk) werk de komende jaren alleen maar zal toenemen. Dat tijdelijke karakter is overigens maar betrekkelijk. Het gebeurt steeds vaker dat uitzendkrachten na verloop van tijd een vaste baan aangeboden krijgen.

Het team van Wiertz Personeelsdiensten in Weert bestaat uit Michelle Feenstra, Ineke Pleunis en Richard Theunissen. Men vindt een goed persoonlijk contact met de uitzendkrachten van het grootste belang. Daarbij gaat het niet alleen om het vinden van een passende baan, maar ook om de begeleiding tijdens het werk, het oplossen van problemen en het goed afwerken van de administratie. De vestiging is een thuisfront voor de uitzendkrachten. Ze zijn er altijd welkom en vinden er een open oor voor al hun vragen en wensen.

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact op nemen met Rik Franssen, hoofd sales support, 045-5639240

Eurodepark 1-29

6461 KB Kerkrade

T (045) 563 92 40

F (045) 563 92 45

E r.franssen@wiertz.com


---- --