Red Band breidt succesvol Truly assortiment uit


Introductie Truly Fruity

OOSTERHOUT, 20080306 -- Vanwege het succes van het vorig jaar gelanceerde Red Band Truly, introduceert Red Band deze week een nieuwe Truly variant, Truly Fruity. Deze snoepjes, die gemaakt zijn met 50% echt fruitsap, hebben een krokante bite en zijn verkrijgbaar in twee smaken: `Truly Fruity Berry Busters' en `Truly Fruity Tropical Chasers'. Net als het andere Truly snoep is Truly Fruity natuurlijk gekleurd en bevat het 30% minder suikers in vergelijking met soortgelijke producten.

Sabine van de Ven, Brandmanager Red Band: "Met Truly Fruity bieden we de mogelijkheid om een lekker fruitig, bite-size snoepje, gemaakt van 50% fruitsap, thuis én onderweg te eten. De nieuwe verpakkingen, de carcups en de handzame doosjes, zijn ideaal voor in de auto of in je handtas."

Truly Fruity
De `Berry Busters' zijn gemaakt met 50% fruitsap uit kers, aardbei, zwarte bes, framboos en bosbes. De `Tropical Chasers' zijn gemaakt met 50% fruitsap uit sinasappel, appel, banaan, ananas en perzik. De snoepjes zijn verpakt in een hersluitbare carcup (150 gr.
¤ 1,99) die, naast tankstations, ook in supermarkten, kiosken en tabakszaken te vinden zal zijn. Tevens zijn beide smaken verkrijgbaar in een handzaam doosje (65 gr. ¤ 1,-), voor in het kassaschap van supermarkten.

Red Band Truly
Vorig jaar introduceerde Red Band als eerste grote snoepfabrikant natuurlijk gekleurd snoep met 30% minder suikers. Onder de namen Truly Juicy, Truly Smoothy en Truly Splashy zijn verschillende snoepsoorten op de markt gebracht. Door het gebruik van echte fruitsappen weet Red Band de smaak van de snoepjes goed vast te houden. De verpakkingen van Red Band Truly zijn altijd opvallend wit en bevatten woordgrapjes en raadsels voor zowel kinderen als volwassenen.

Over Red Band
Het merk Red Band kent een rijke historie. Al bijna 80 jaar is Red Band een snoepmerk voor de hele familie, van jong tot oud. Red Band staat voor de grootste variatie van het lekkerste snoep.