NEN


Lopen we onder... of houden we het droog?

datum: 06-03-2008 locatie: CineMec, Ede

Op donderdag 6 maart 2008 organiseert NEN een symposium over de vernieuwde NEN 3215 "Binnenriolering" met als titel "Lopen we onder... of houden we het droog?” (Ons symposium is eerder aangekondigd op 31 januari, maar verplaatst in verband met de Rioneddag op deze datum.)

Wat zeggen de nieuwe normen en regelgeving?
Wat zijn de belangrijkste aanvullingen in NEN 3215? Hoe toepasbaar zijn de Europese binnenrioleringsnormen in Nederland? Hoe kunnen aan NEN 3215 tegenstrijdige producten toch aan de Regeling Bouwbesluit voldoen?

Ervaringsdeskundigen informeren u vanuit verschillende invalshoeken over het hoe en waarom van de nieuwe publicaties. Daarnaast krijgt u voldoende tijd ervaringen uit te wisselen, collega's te ontmoeten en u ook via de informatiemarkt op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen.

Wilt u deelnemen aan de informatiemarkt en standruimte reserveren om uw (nieuwe) product te introduceren of bent u geïnteresseerd in de sponsormogelijkheden? Neem dan contact op met NEN-Evenementen.

Uitgebreide informatie vindt u in de symposiumfolder

Aanmelden kan via dit aanmeldformulier

Meer informatie

Voor informatie over uw deelname aan het symposium of de informatiemarkt en sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Pauline van Rheeden, NEN-Evenementen, 015 269 01 47 of via evenementen@nen.nl

Voor inhoudelijke informatie over het symposium kunt u terecht bij Jan-Willem Backer Mohrmann, normalisatie-adviseur NEN-Bouw, 015 269 01 60 of via b.mohrmann@nen.nl