Gemeente Zandvoort


Zandvoort Schoon?! - Mis de speciale themaavond in De Krocht niet

Schuif aan en praat mee over een onderwerp dat Zandvoorters nauw aan het hart ligt: 'Zandvoort schoon?!' Op donderdag 6 maart organiseert de gemeente een grote bijeenkomst over dit onderwerp. Deze is in gebouw De Krocht en start om 19.30 uur. Iedereen is welkom om mee te praten én mee te bepalen hoe de Zandvoortse straten en pleinen nog schoner kunnen.

Breed
De gemeente belegt deze bijeenkomst met bewoners, ondernemers en deskundigen om te spreken over wat goed gaat en wat beter kan. Het is de bedoeling dat de deelnemers met veel goede ideeën komen waarmee allen aan de slag kunnen gaan. Tijdens de avond krijgt u uitleg waarom de aanpak is zoals ie nu is en een deskundige van buiten mag zijn oordeel over Zandvoort geven. In de aanloop naar de avond kunt u al uw ideeën aandragen - zie mailadres hieronder. Maar het blijft niet bij praten.

Foto
Ook is iedereen van harte uitgenodigd om foto's rond het onderwerp aan te leveren. Een kleine moeite gezien de camera's waarmee alle mobiele telefoontjes tegenwoordig zijn uitgerust. Maar voel u ook vrij om een reportage te maken. Uw foto's worden op de website gezet - in het speciale webonderdeel 'Zandvoort Schoon?!'

Interesse?
Meld u aan via schoon@zandvoort.nl

Nu al een goed idee voor de avond?
Mail uw bijdrage naar schoon@zandvoort.nl

Foto's als bewijs
Stuur uw digitale foto's in naar schoon@zandvoort.nl De foto's zullen de bijeenkomst van 6 maart illustreren en worden ook op de website geplaatst.

Webonderdeel
Op deze website is een apart webonderdeel ingericht over deze bijeenkomst, onder meer met een overzicht van de vuilsoorten en volumes. Actueel>Zandvoort Schoon?!

Wie heeft het initiatief genomen tot het organiseren van deze avond? Lees: 'Raadscommissie Projecten en Thema's de deuren wagenwijd open'