B-Live Benny Rodrigues Edition

25/02/2008 12:31

Kumpany

B-Live Benny Rodrigues Edition
Zaterdag 7 maart is Off Corso van Benny Rodrigues. De Rotterdammer legt deze nacht alle aanwezigen zijn creatieve wil op met een line-up waar je je vingers bij aflikt. Maar niet alleen muzikaal krijg je het om de oren. Naast een back2back-set met Leroy Styles lanceert Benny samen Warren Fellow en zangeres en muze Floor de nieuwe track Rino en Pino. übertalent Prunk Le Funk, Rolando en Version (Charles Webster en Atjazz ft Emilie Chick) zorgen ervoor dat de ogen niks te kort komen. Met een unieke samenwerking tussen Lucky Dubz & Freshcotton op fashiongebied, rauwe multimediaperformances van PIPS:lab en een artistieke samensmelting van Rotterdamse Leyp, Venour en Lijfstijl onder de veelzeggende naam 'M' wordt deze versie van B-Live een zinderende ode aan creativiteit in de Maasstad.

Rond de eeuwwisseling brak Rodrigues door als Nederlands jongste dj-talent, acht jaar later gaat heel het land plat op zijn funkende mix tussen house en techno. Inmiddels is Rodrigues met afstand de meest geboekte artiest van Nederland. En niet zonder reden, want met zijn unieke geluid slaat hij een brug tussen mainstream house en underground techno. Zijn ongekend grote liefde voor muziek heeft Rodrigues onlangs ook naar de studio weten te vertalen. Benny's debuut vorig jaar met Darko Esser op Underwater Recordings was een regelrechte hit. Inmiddels heeft hij samen met laatstgenoemde en Warren Fellow het label Synergie opgezet, waarop in 2008 nog een hoop muzikaal vuurwerk verwacht mag worden.

Naast de groovy techno van Benny Rodrigues en Leroy Styles is er veel ruimte voor aanstormend talent. Prunk le Funk is er één van het zuiverste water. De eerste track die hij produceerde was een remix van The Stafford Brothers - I Can See, die werd opgepikt door de Belgische Hed Kandi dj Tom de Neef. Sinds die tijd gaat het snel. Hij stond naast levende legenden DJ Premier en Tiesto en geldt als een van de grote talenten die ons danslandje op dit moment rijk is.

Verder staan Rolando, die je kent van de hit 'Knight of the Jaguar', Civil met z'n specifieke Brand New Old School-stijl, Version en de Freshest Kids op het muzikale programa.

Het visuele gedeelte wordt verzorgd door PIPS:lab. Ongeleide projectielen in de vorm van een collectief theatermakers. Recentelijk stonden ze op het Eindhovense STRP met een uitvoering over DieSpace, een communitysite à la MySpace maar dan voor in het hiernamaals. Freaky! Illustrator Lucky Dubz maakt samen met de crew van Freshcotton een serie Exclusives, unieke kledingstukken voorzien van eenmalige graffiti-art.

B-LIVE NEDERLAND
Drie keer per jaar staat BACARDI B-LIVE garant voor verrassende cross-overs en uitdagende samenwerkingen tussen artiesten uit verschillende genres. Creatieve curatoren die over de invulling van deze speciale avonden beslissen zijn altijd artiesten die aan de top staan binnen hun genre. Don Diablo koos ervoor om in Amsterdam het podium te delen met rocker Spike, mode-ontwerper Bas Kosters verzorgde in Tilburg een show met dj Joost van Bellen: alles kan, zolang het maar gaat om vernieuwende optredens, die passen binnen de geest van BACARDI B-LIVE. BACARDI B-LIVE is een internationaal concept dat in meer dan 20 landen wordt uitgerold.

BACARDI B-LIVE
7 maart in Off Corso in Rotterdam
Tijd: 23:00 uur tot 05:00 uur

Timetable grote zaal:
23-30.00.30: Prunk le funk
00.30-01.15: Version ft Emilie Chick (live) aka Charles Webster & Atjazz
01.15-01.30: Benny Rodrigues en Warren Fellow hebben speciaal voor deze B-Live een track opgenomen- Rino & Pino (exlusive live vocal-mix feat Floor!)
01.30-03.00: Benny Rodrigues & Leroy Styles b2b
03:00-05:00: Rolando (USA)

Show:
Art: Pipslab
Fashion: Freshcotton & Lucky Dubz
Music: Benny Rodriques

Kleine zaal:
Host M (winkel in Rotterdam)
DJ Civil
DJ's Freshest Kids

Tickets voor BACARDI B-LIVE kosten E 15.= (ex fee) en zijn verkrijgbaar bij M, Lifestyle en via het netwerk van Ticketservice





http://www.bacardiblive.nl