Gemeente Elburg

woningen aan de Spaerbroekweg

Start verkoop van 6 appartementen en 6 woningen aan de Spaerbroekweg

Onder het motto 'Een mooie start in hartje Doornspijk' start NCB Projectrealisatie vrijdag 7 maart met de verkoop van 6 appartementen en 6 woningen aan de Spaerbroekweg. De verkoopmanifestatie start om 16.00 uur in dorpshuis De Deel. Als startsein onthult wethouder Lida Sneevliet om 15.30 uur het bouwbord. Tijdens deze manifestatie zijn de makelaars De Boer en Midden Nederland aanwezig voor informatie over de woningtypes en kunnen belangstellenden zelfs de locatie bekijken. Voor het inschrijven gelden de regels van de gemeente Elburg.

Dit doet de gemeente om voor eigen inwoners te kunnen blijven bouwen en te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen komen in Doornspijk. De eengezinswoningen van De Enk hebben een leuke indeling en bieden, naast een zolder, ruimte voor 3 slaapkamers. Dit in combinatie met de prijs en de locatie maakt het een hele mooie woning voor zowel starters als gezinnen.Voor de 6 appartementen is het een ideale plek. Een heerlijk uitzicht in combinatie met de voorzieningen die binnen handbereik zijn. Twee slaapkamers en een balkon of een tuin zorgen voor voldoende ruimte om te genieten.

GeĂŻnteresseerd? Belangstellenden zijn vrijdag 7 maart om 16.00 uur van harte welkom in De Deel. De manifestatie duurt tot 19.00 uur.