Partij van de Arbeid

Kamerleden het land in

06-03-2008 02:07

Het komende jaar brengt waarnemend fractievoorzitter Mariëtte Hamer samen met andere PvdA Tweede-Kamerleden een bezoek aan zeventien rode steden. De bezoeken staan in het teken van de themas wonen, werken en samen leven. Het eerste bezoek is op 17 maart, aan Smallingerland.

De werkbezoeken worden georganiseerd door de zeventien lokale PvdA afdelingen en worden afgesloten met een politiek café. Doel van deze werkbezoeken is de wisselwerking tussen lokale en landelijke politiek te versterken: Hoe werkt men lokaal aan zaken als scholing, werk en banen? Hoe gaat men in deze rode afdelingen om met huisvesting, bedrijvigheid en sociale kracht? Hoe kan de landelijke fractie daarbij het beste aansluiten met beleid zodat goede lokale voorbeelden worden ondersteund door landelijk beleid?

Het eerste bezoek van de fractie is aan de afdeling Smallingerland. Mariëtte Hamer zal samen met Tweede-Kamerleden Lutz Jacobi en Lea Bouwmeester 7 maart Smallingerland bezoeken in het teken van 'Werken aan de wijken'

Meer info over het programma vindt u op de website van de afdeling Smalingerland >

Andere steden die bezocht worden zijn:
14 maart Deventer
11 april Den Haag
18 april Kerkrade
16 mei Arnhem
23 mei Heerenveen
6 juni Assen
20 juni Rotterdam
27 juni Almere
5 september Emmen
26 september Groningen
3 oktober Veendam
24 oktober Almelo
7 november Amsterdam
14 november Enschede
28 november Leeuwarden
12 december Maastricht