Rechtbank Zutphen


Zittingszaal A digitaliseert - meer presentatiemogelijkheden

Zutphen, 7 maart 2008 - De zittingszaal met tribune (zittingszaal A) in het gerechtsgebouw te Zutphen beschikt sinds kort over digitale presentatiemogelijkheden.

Er staat sinds vorige week digitale apparatuur met groot scherm voor gebruik tijdens de behandeling van met name (straf)rechtszaken. Het gaat om mogelijkheden voor het vertonen van de meest gangbare soorten geluids- en beeldbestanden op USB-stick, cd-rom, dvd, enz. De apparatuur is zo zwaar en gevoelig dat deze niet kan worden verplaatst. Er is dus gekozen voor een vaste opstelling in zittingszaal A.

Digitale presentatiemogelijkheden in de rechtbank Zutphen De apparatuur kan dus alleen worden gebruikt bij rechtszaken die in deze zittingszaal worden behandeld.

Gebruik
Met de behandelende rechtbank / voorzittende rechter kan contact worden opgenomen voor het gebruik van de apparatuur. Voor een praktische gang van zaken moet wel vroegtijdig (dus ruim voor de aanvang van de behandeling van de zaak) contact worden opgenomen.

Voor de technische kant kan informatie worden ingewonnen bij het Service Center van de rechtbank, telefoon (0575) 59 35 00.

Bron: Rechtbank Zutphen
Datum actualiteit: 7 maart 2008 Naar boven