Winnaars Vroege Vogelactie bekend

07/03/2008 12:06

Nationale Grote Clubactie

7 maart 2008 - Ieder jaar in maart verloot de Grote Clubactie niet geclaimd prijzengeld van de vorige actie. Dat wil zeggen dat iedere vereniging die zich vóór eind juni opgeeft om aan de Grote Clubactie mee te doen, kans maakt op 450 euro in de Vroege Vogelactie het jaar daarop. Ieder jaar vallen circa 100 verenigingen in de prijzen. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen en staan ook vermeld op www.clubactie.nl.

Kans op verdubbeling geldbedrag
De winnaars in de Vroege Vogelactie maken daarnaast ook kans op verdubbeling van hun prijzengeld. Dat hangt af van hoe zij het geld besteden. Voor de vereniging met de meest originele besteding wordt het bedrag van 450 euro verdubbeld. Vrijdag 4 april wordt op onze website bekendgemaakt wie deze gelukkige vroege vogel is.

Over de Grote Clubactie
De Grote Clubactie is een maatschappelijk betrokken non-profit organisatie die ieder jaar een loterij organiseert waarvoor (sport-)verenigingen in Nederland loten kunnen verkopen. Van de opbrengst van de loten gaat 80% naar de clubkas van de betreffende vereniging. Ook niet geclaimd prijzengeld vloeit terug naar het verenigingsleven. De loterij van de Grote Clubactie biedt de ruim 7.500 participerende verenigingen de mogelijkheid extra - vaak onmisbare - financiële middelen te verzamelen die zij vrij kunnen besteden. Daarmee levert de Grote Clubactie een belangrijke bijdrage aan een gezonde maatschappij. De loterij is al ruim 35 jaar een groot succes.