Woninginbraken

Aalten/Bredevoort, 07-03-2008 o Een inwoner van Aalten heeft donderdag 6 maart op de Brukterenstraat in Aalten goederen aangetroffen die afkomstig waren van een woninginbraak aan de Koppelstraat in Bredevoort en van een woninginbraak aan de Molenstraat in Aalten.

In een woning aan de Koppelstraat in Bredevoort is tussen woensdag 5 maart 23.45 uur en onderdag 6 maart 06.15 uur ingebroken. De daders konden vermoedelijk via een deur in de woning komen. Uit de woning werden vervolgens mobiele telefoons een portemonnee een fotocamera en een navigatiesysteem weggenomen.

Bij een inbraak in een woning aan de Molenstraat in Aalten op donderdag 6 maart tussen 01.30 uur en 08.00 uur werden niet alleen sieraden en geld weggenomen, maar ook autosleutels. Met behulp van deze sleutel werd vervolgens de personenauto van de aangever, een groene Renault Megane Scenic, met het kenteken 25-DV-HD weggenomen.

Een deel van de goederen die bij de woninginbraken zijn buitgemaakt werd later op de Brukterenstraat in Aalten teruggevonden. De politie is een onderzoek gestart.