Stadsdeel Zeeburg

Sporten in de voorjaarsvakantie

7 maart 2008

Bureau Sport & Recreatie Zeeburg heeft in de voorjaarsvakantie weer spetterende sport- en spelweek georganiseerd voor de jeugd uit Zeeburg en omstreken.

Meidenvoetbaltoernooi

Meiden voetbaltoernooi

Op maandag 25 februari is er een meiden zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in samenwerking met Topscore Amsterdam. De organisatie van het Toernooi was in handen van Houria en Kaoutar. Zes teams deden aan het toernooi mee en streden in sporthal Zeeburg om diverse prijzen. Een fotoreportage van het toernooi staat in het fotoalbum.

Sport en spel

Van 26 tot en met 29 februari werd in sporthal Zeeburg vakantiesport voor de jeugd georganiseerd. Met een opkomst van 250 tot 300 kinderen uit Zeeburg zijn deze dagen goed bezocht. Stadsdeelvoorzitter Nico Papineau Salm bracht op 27 februari een bezoek aan de sportende kinderen. Hij was enthousiast over het spelplezier tijdens de diverse activiteiten.

De kinderen konden aan verschillende clinics en toernooien meedoen. Er was onder andere streetdance, skaten en boksen en clown Bella blies voor alle kinderen ballonnen op. Ook de allerkleinsten konden zich prima vermaken in hun eigen peuterhoek waar ze konden kleuren en springen op een springkussen.

Na jaren van weggeweest was het echt griezelen in de sporthal, de spoken wisten de sporthal weer te vinden. De feestweek werd afgesloten met een skatedisco met muziek van DJ Soes uit oost.

Foto's van de sport- en spelweek staan in het fotoalbum. Kijk of je er tussen staat!

Streetdance