Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Man verdacht van mishandeling na verkeersconflict
Publicatiedatum: 7-3-2008 14:28:10

DUIVEN - Een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdagmorgen door de politie in Duiven aangehouden op verdenking van mishandeling. De man zou omstreeks 08.30 uur een 44-jarige automobilist uit Duiven hebben geslagen. Aanleiding hiervoor zou een verkeersconflict tussen beiden zijn.
De Duivenaar verklaarde dat hij op de Visserlaan reed en vervolgens linksaf de Vergertlaan in sloeg. Hij zag volgens eigen zeggen wel dat er een auto aan kwam, maar dacht dat hij er nog wel voor langs kon. Toen hij de weg op draaide zou de 45-jarige man plotseling kort op hem hebben gereden in een auto. De 44-jarige zou vervolgens op de rem hebben getrapt waardoor de ander er achterop botste. Vervolgens zou de 45-jarige uit zijn auto zijn gestapt en het slachtoffer hebben geslagen. Nadat de hulp van de politie was ingeroepen, is de man aangehouden. Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. Door de Duivenaar is aangifte gedaan.
(08-032469)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vrouw aangehouden na valse bommelding

Publicatiedatum: 7-3-2008 14:27:51

DUIVEN - Een veertigjarige vrouw uit de gemeente Bronckhorst is donderdagavond door de politie in Duiven aangehouden nadat zij een valse bommelding zou hebben gedaan. De vrouw was omstreeks 18.30 uur aan werk bij een bedrijf in Duiven. Volgens haar eigen zeggen was ze `aan het dollen' met de bewaking en belde voor de gein naar het bewakingsnummer om te melden dat er een bom in het gebouw lag. Toen de veertigjarige in de gaten kreeg dat haar `grap' serieus werd genomen, probeerde ze het terug te draaien, maar de politie was al gealarmeerd. De vrouw is even later thuis aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Ze is inmiddels weer op vrije voeten. Door het bedrijf is aangifte gedaan.
(08-032875)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---