15-04-2012 Na am betrokkene om privacy-redenen verwijderd.
Time : 15:47:25
Date : 07 March 2008
Sender Name: Federale Politie - Police Federale

Onrustwekkende verdwijning van de minderjarige * te Lebbeke

Op verzoek van de Procureur des konings te Dendermonde vraagt de politie en Child Focus ons volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De zeventienjarige * is op dinsdag 04/03/2008 om 07.45 uur met de fiets vertrokken uit de ouderlijke woning te Lebbeke en is sindsdien spoorloos.

Hij verplaatst zich waarschijnlijk met zijn lichtgrijze herenfiets merk Norta Typhoon Hybride met bagagedrager en ossekopstuur.

(foto) Hij gaat gekleed in een zwarte dikke ski-jas met oranje strepen op de mouwen, een bruine broek en bergschoenen. Hij draagt een rugzak en een extra plastiekzak met bagage met zich mee.

* is 17 jaar en 1 m 70 groot, heeft een blanke huidskleur, een normale lichaamsbouw, blauw-grijze ogen, en lichtbruin krullend haar. Hij heeft een kleine moedervlek op zijn rechterwang. en spreekt Nederlands, Frans , Engels en Duits.

Als u * sindsdien nog mocht gezien hebben, of u weet waar hij zich bevindt, dan vragen de speurders contact op te nemen via het gratis telefoonnummer 80091.119 of via Child Focus op het nummer 110

U kan uw tips ook sturen naar opsporingen@politie.be Dit bericht kan u ook nalezen op www.politie.be onder de rubriek « vermist».