Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 7 maart 2008

Haagse voetbalhistorie op Den Haag TV

Een overzicht van de Haagse voetbalhistorie in beeld. Dat is wat de televisiezender Den Haag TV in samenwerking met Rob Pronk van de website haagsevoetbalhistorie.nl graag wil uitzenden. Daarvoor zijn ze op zoek naar foto's, anekdotes en ander archiefmateriaal.

"Kijk eens op de site www.haagsevoetbalhistorie.nl en je weet genoeg", zegt Sedat Bugdaci, directeur van Den Haag TV. "Het Haagse voetbal leeft enorm en als roemruchte clubs als Holland Sport, HVV, Kranenburg, VCS en ADO ter sprake komen, geniet jong en oud van de verhalen".

Rob Pronk heeft het idee opgevat een televisieprogramma hierover te maken. Het is de bedoeling dat in een reeks afleveringen aan verschillende clubs aandacht wordt besteed. Via zijn website is hij op zoek naar materiaal: "zoveel Hagenaars die nog beelden van hun club in de kast hebben liggen, dat gaat vast lukken!". Inmiddels hebben al vele prominenten uit het Haagse amateurvoetbal hun medewerking toegezegd. Stadsomroep Den Haag is verantwoordelijk voor het '100% Haagse' station Den Haag FM 92.0, Den Haag TV, het radiostation voor jongeren FunX en de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8.

/////