Modeontwerper Jaap Rijnbende steunt multimediaal talent Double O Roos


ROTTERDAM, 20080307 -- Multimedia kunstenares Double O Roos heeft inmiddels haar naam wel gevestigd in de culturele sector. Zo heeft ze een short film productie op haar naam staan welke gedraaid is tijdens het Internationale Filmfestival in Rotterdam. Zijn er zomaar opeens van die geniale modeontwerpers die open staan voor aanstormend cretief multimediaal talent: modeontwerper Jaap Rijnbende besteedt in het online lifestyle magazine Chatwalk uitgebreid aandacht aan het werk van Double O Roos.

Films produceren is niet het enige wat het oeuvre van Double O Roos behelst. Haar talenten en werkgebied reiken verder dan de horizon. Zo maakt ze gedichten, componeert hele muziekstukken en tussen de bedrijven door schildert ze een schilderij wat zijn weerga niet kent. Multimedia is dan
ook de overkoepelende naam van alles wat Double O Roos weet te creëren.

In het begin van haar carrière genereerde zij veel Amerikaanse contacten. Door de taalbarrière voelde Double O Roos zich steeds genoodzaakt om haar voornaam te spellen. Roos wordt in het Nederlands met twee o's geschreven. De Amerikaanse spellingscontrole, en dus de gemiddelde Amerikaan, denkt daar heel anders over. Om dit probleem te verhelpen had een vriendin de perfecte oplossing gevonden. De artiestennaam Double O Roos was geboren, met dank aan James Bond.

De modeontwerper Jaap Rijnbende hoorde dit bijzondere verhaal en aangezien hij gelooft in ander creatief talent, en dit dan ook stimuleert door er op zijn internet site aandacht aan te besteden, was het interview met hem en Double O Roos een mooie gelegenheid om haar werk te profileren. Double O
Roos kondigt een nieuwe generatie artiesten aan. Zij verovert ons land met haar multimediale talent en vertelt ons haar verhaal d.m.v. beeld, geluid en woord. Benieuwd naar de mens achter de artiest?

Kijk dan op http://www.chatwalk.nl/chatwalk/pages/entry_695.php?w=jaaprijnbende

Haar werk is te zien op www.doubleoroos.com