Bluecircle tv productie


Nieuwe panelleden voor nieuw seizoen Doe Maar Normaal

2008-03-07 19:06:13

Opvallende clipfragmenten, vreemde vragen en improvisatieopdrachten op het gebied van popmuziek. Dat kan alleen maar over Doe Maar Normaal gaan! De BNN-popquiz waarin 2 panels in hoog tempo worden overdonderd met allerlei opmerkelijke opdrachten en vragen gaat zijn tweede seizoen in. De nieuwe serie is vanaf 28 maart 10 vrijdagen te zien op Nederland 3 om 21.55 uur.

De 2 teams, aangevoerd door Arie Koomen en Pepijn Lanen, worden versterkt door 2 nieuwe aanwinsten. Multitalent Birgit Schuurman en cabaretier Ruben van der Meer schuiven aan achter de desks. Deze vlijmscherpe muziekliefhebbers gaan aan de hand van videoclips, anekdotes en verrassende appearances wekelijks verbaal de strijd met elkaar aan. Natuurlijk staan de panelleden ook iedere week weer voor de opgave om uit een rijtje oplichters de echte artiest uit een ver, grijs popverleden te herkennen. Dit alles geschiedt onder de bevlogen leiding van presentator en 3FM-dj Sander Lantinga.

De 2 panels krijgen iedere week hulp van 2 gasten uit de muziek- of comedywereld. In de eerste aflevering zijn dat muzikant Alain Clark en de Volendamse zanger Jan Keizer. Het belooft een funky uitzending te worden met een vleugje palingsound.