FreewareBlog.nl vernieuwd


LEKKERKERK, 20080307 -- Nog geen drie maanden na de lancering van FreewareBlog.nl is de site alweer vernieuwd. De website kende de afgelopen maanden zo'n sterke groei dat vernieuwing nu al noodzakelijk was. De site heeft een compleet nieuw design gekregen en er is een nieuwsbrief geïmplementeerd.

Oprichter Geleijnse legt uit waarom de vernieuwing noodzakelijk was: "De site was een groter succes dan ik in eerste instantie verwachtte. Inmiddels bezoeken ruim 4500 mensen per maand FreewareBlog.nl. De site was in eerste instantie snel opgezet om te kijken wat het deed. De oude lay-out was echter behoorlijk beperkt. Met het nieuwe Magazine-achtige uiterlijk kan ik veel beter uit de voeten."

"Zo is er ruimte ontstaan om bepaalde freeware eruit te lichten en is er een nieuwsbrief geïntroduceerd. Maar de beste verbetering is absoluut de mogelijkheid om subcategorieën te maken en een plek te geven. Door de snelle aanwas van freeware op de site was dat absoluut noodzakelijk om de boel overzichtelijk te houden. Ik denk dat we inmiddels wel kunnen stellen dat FreewareBlog.nl volwassen is geworden."





FreewareBlog.nl