Ingezonden persbericht


Spaanse Dag op Classic FM

Naarden, 6 maart 2008 | Aanstaande zaterdag staat Classic FM in het teken van Spanje. Tijdens de 'Spaanse Dag' zendt dit station muziek uit van Spaanse componisten en uitvoerenden maar ook werken óver Spanje.

Wat voor weer het op zaterdag 8 maart ook wordt, bij Classic FM schijnt op die dag de zon met de 'Spaanse Dag'. Op deze dag draait het station muziek van Spaanse componisten waaronder Rodrigo, De Falla en Albéniz. Verder zijn er uitvoeringen te horen van bekende Spaanse zangers als Plácido Domingo, José Carreras en Montserrat Caballé. Ook draait het station met 'Licht klassiek voor elk moment' muziek over dit mediterrane land van onder anderen de componisten Tsjaikovski en Bizet.

Op reis naar Andalusië
Luisteraars die tot en met 8 maart op classicfm.nl het antwoord weten op de 'Spaanse vraag' maken kans op een prachtige achtdaagse reis voor twee personen naar de Spaanse autonome regio Andalusië met de historische steden Granada, Sevilla en Córdoba.

Classic FM
Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag 'licht klassiek voor elk moment'. Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via de kabel, internet, Canal Digitaal en Digitenne.

Noot voor de redactie -