Gemeente Boxtel

Voel je thuis bij Duurzaamheid, Europa en Het Groene Woud!

Als opmaat voor het Feels Like Home Lentefestival, van 18 t/m 20 april 2008, organiseert de gemeente Boxtel samen met andere organisaties diverse inleidende bijeenkomsten. Bekijk het programma voor maart. (zie onderaan)

Wat is Feels Like Home? In Boxtel en omgeving wordt in 2008 het belevingsconcept Feels Like Home gekoppeld aan diverse evenementen. Doel van Feels Like Home is om ontmoetingsplekken te creëren waar burgers en bedrijven ontvankelijk zijn voor de centrale thema's: Het Groene Woud, Duurzaamheid en Europa. Door deze onderwerpen te koppelen aan interessante, sportieve en uitdagende evenementen hopen we vele bedrijven en duizenden bezoekers te trekken en verrijken. Op www.feelslikehome.nl vindt u meer informatie over het totale Feels Like Home concept.

Voel je thuis bij Het Groene Woud, Duurzaamheid en Europa!!

28-02-2008

Voel je thuis bij Duurzaamheid, Europa en Het Groene Woud!

Als opmaat voor het Feels Like Home Lentefestival, van 18 t/m 20 april 2008, organiseert de gemeente Boxtel samen met andere organisaties diverse inleidende bijeenkomsten.

Het programma voor maart Zaterdag 8 maart: Workshop biologische crèmes en zalven Kijk voor meer informatie en aanmelding: www.dekleineaarde.nl. Dinsdag 18 maart: Green Drinks, een gezellig borrel met een duurzaam thema in het Ecocafé van De Kleine Aarde. Green Drinks is een wereldwijd netwerk van mensen die zich bezig houden met, of betrokken voelen bij duurzame ontwikkeling. Green Drinks Boxtel is het derde initiatief in Nederland naast Delft en Amsterdam. Voor meer informatie, kijk op www.greendrinks.org. Donderdag 20 maart Randvoorwaarden om duurzaam te kunnen ontwikkelen, informatie en discussieavond voor bouwpartijen. Zowel interessant voor gemeenten en architecten als projectontwikkelaars en aannemers. Meer informatie en aanmelding via mco@boxtel.nl. Zaterdag 22 maart: Cursus ecologische siertuin Kijk voor meer informatie en aanmeldingen op www.dekleineaarde.nl. Zondag 23 maart: Workshop natuurlijke shampoo Kijk voor meer informatie en aanmeldingen op: www.dekleineaarde.nl. Woensdag 26 maart: Filmmiddag en avond: Fields of Demeter De Kleine Aarde Vanaf 14.30 uur inleiding door coproducent Jan Jansen, gevolgd door een discussie over plattelandsvernieuwing. Aanmelding via mco@boxtel.nl . Vrijdag 28 maart: Biologisch viergangendiner De Kleine Aarde Een diner gemaakt van heerlijke, eerlijke producten. Graag aanmelden via info@dekleineaarde.nl. Zaterdag 29 maart: Eerste landelijke mobiliteitsbeurs in Boxtel Tijdens deze beurs wordt u geïnformeerd over de meest zuinige vervoersmogelijkheden. De nieuwste en meest zuinige auto's zullen geshowd worden! Step mee met Leontien van Moorsel vanaf het station Boxtel naar De Kleine Aarde! Kijk voor meer informatie op www.dekleineaarde.nl, zoek op mobiliteitsbeurs. Wat is Feels Like Home? In Boxtel en omgeving wordt in 2008 het belevingsconcept Feels Like Home gekoppeld aan diverse evenementen. Doel van Feels Like Home is om ontmoetingsplekken te creëren waar burgers en bedrijven ontvankelijk zijn voor de centrale thema's: Het Groene Woud, Duurzaamheid en Europa. Door deze onderwerpen te koppelen aan interessante, sportieve en uitdagende evenementen hopen we vele bedrijven en duizenden bezoekers te trekken en verrijken. Op http://www.feelslikehome.nl/vindt u meer informatie over het totale Feels Like Home concept. Voel je thuis bij Het Groene Woud, Duurzaamheid en Europa!!