Gemeente Zandvoort


Van Lennepweg - wanneer open en wanneer afgesloten?

Het gedeelte van de Van Lennepweg tussen de rotonde en de Van Alphenstraat is momenteel afgesloten voor doorgaand rijverkeer. Borden geven de omleidingroute aan. In het weekend van 8 en 9 maart is de Van Lennepweg beschikbaar voor al het verkeer. Daarna volgt opnieuw een periode met afsluitingen.

Omleiding
Van dinsdag 11 maart tot en met donderdag 13 maart is de Van Lennepweg tussen de rotonde en spoorwegovergang bij de Sophiaweg gesloten. De aannemer start de 11e met het verwijderen van de oude asfaltdeklaag van dit deel van de Van Lennepweg. In de daarop volgende dagen legt hij een nieuwe deklaag. De fietsstroken langs de rijweg voert hij uit in rood asfalt. Bij de Tollensstraat legt hij in die dagen ook nog een voetgangersoversteekplaats aan. De aannemer probeert de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren zodat de overlast zoveel mogelijk beperkt blijft.

Voor het doorgaande verkeer is omleidingroute aangelegd. De bekende maisgele borden "N" en "D", markeren de route en aan het begin en einde staan er ter ondersteuning extra tekstborden.

De bewoners en de bedrijven van de Van Lennepweg zullen nog met een bewonersbrief geïnformeerd worden. Gemeente en Connexxion overleggen over een alternatieve busroute. Connexxion zal reizigers hierover informeren.