Politie Zeeland



O-453-2008 Auto over de kop, Oosterland
Op de N59 is vrijdagavond een 39-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland met zijn auto over de kop gegaan.
Omstreeks 18.30 reed hij richting Bruinisse toen hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en zijn auto over de kop sloeg. De 39-jarige bestuurder kon zelf uit zijn auto kruipen. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Zijn auto raakte rondom beschadigd.

O-454-2008 Resultaten aangekondigde alcoholcontroles
Tussen vrijdagavond 19.30 uur en zaterdag 05.00 uur werd in Goes en omgeving gecontroleerd op het gebruik van alcohol in het verkeer.
In totaal moesten 630 bestuurders blazen. Hiervan bleek "slechts" één bestuurder , een 23-jarige man uit Roosendaal, met teveel alcohol op achter het stuur te zitten.
Hij moest gelijk zijn rijbewijs inleveren omdat hij als beginnend bestuurder boven de limiet van 350 ug/l zat. De controles werden gehouden in Goes, Wilhelminadorp, 's Gravenpolder en 's Heer Arendskerke.

W-455-2008 Rijbewijs ingevorderd voor rijden onder invloed, Vlissingen
De politie heeft zaterdag rond 00.15 uur op de Zuilenburg een 35-jarige automobilist uit Oost-Souburg aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man werd meegenomen naar het politiebureau waar uit de ademanalyse bleek dat hij ruim boven de 350 ug/l zat. Als beginnend bestuurder betekent dat dat je dan je rijbewijs kunt inleveren. Met een proces-verbaal op zak is hij later weer in vrijheid gesteld.



Noot voor de redactie /

Politie Zeeland