Ingezonden persbericht



Siebel opent grootste filiaal in Amsterdam Noord

3 maart 2008

Op 8 maart opent de grootste Siebel vestiging van Nederland haar deuren in Amsterdam noord.Dit filiaal aan het Buikslotermeerplein is het veertiende "Celebrate life" filiaal van de, in totaal, 42 winkels tellende juweliersketen. Siebel heeft een aantal spetterende, exclusieve aanbiedingen.

Openingsactie
Vanaf 10:00 kunnen de eerste bezoekers profiteren van populaire merken met enorme, exclusieve kortingen.Seiko horloges van ¤ 795,- voor ¤ 199,- of Breil van 495,- voor ¤ 179,-. Guess heeft vier modellen voor de helft van de prijs en Buddha tot Buddha geeft zelfs t-shirts weg!

Siebel Buikslotermeerplein 184
Siebel Amsterdam noord heeft een winkeloppervlakte van 155 vierkante meter. Het filiaal zal als flagship store fungeren binnen de verdere vertaling van het "Celebrate life" concept naar haar andere filialen.

Celebrate life
Siebel is de grootste juweliersketen in Nederland in het midden- tot hooggeprijste segment. Met haar eigen merken; Merii, Insieme, Isare en Shape, benadrukt Siebel haar filosofie Celebrate Life. Iedereen heeft naast alle traditionele viermomenten als verjaardagen, kerst, geboorte of huwelijk, ook persoonlijke viermomenten; een behaald diploma, een sportieve prestatie of bijvoorbeeld een eerste afspraakje. Siebel inspireert mensen om meer momenten met zichzelf of anderen te vieren. Het sieraad staat hiervoor symbool voor de herinnering aan deze persoonlijke prestaties; mooie momenten herbeleven en herinneren.

Meer informatie?
mail naar suzanna.boon@siebeljuweliers.nl http://www.siebeljuweliers.nl