NCRV

Keyzer & De Boer Advocaten

De laatste halte: Edwin de Vries maakt opwachting in succesvolle serie

Zondag 9 maart 2008
22.00 uur, Nederland 1

Deze aflevering van Keyzer & De Boer Advocaten is deels geïnspireerd op de zaak van tennismecenas René van den B. Hij werd in 2006 veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf voor beleggingsfraude van 85 miljoen euro, waarmee hij 1400 mensen dupeerde.

In deze aflevering wordt een cliënt van Nina beschuldigd van grootschalige beleggingsfraude. Als Nina op bezoek gaat bij zijn vrouw, een oude studievriendin van haar, om ontlastende informatie op te halen, krijgt ze de schok van haar leven als blijkt dat haar vriendin zelfmoord heeft gepleegd.

Hannahs ex, Jasper, heeft het voornemen om drie jaar rond de wereld te gaan fietsen. Hierdoor komt de zorg voor haar dochter Lisette alleen op haar schouders terecht. Ze denkt dit alleen te kunnen oplossen als ze minder mag werken. De senioren geven hiervoor geen toestemming, waardoor ze zich genoodzaakt ziet tot een drastische stap: via een kort geding wil ze Jasper verbieden op wereldreis te gaan.

Tot ongenoegen van Pim heeft zijn vader besloten in Amsterdam te komen wonen. Pim helpt met de verhuizing.

In deze aflevering spelen Edwin de Vries, Marleen Stolz, Jaap Spijkers, Marcel Musters en Kenneth Herdigein een gastrol.

Vaste acteurs in de serie zijn Bram van der Vlugt, Porgy Franssen, Henriette Tol, Daan Schuurmans, Roos Ouwehand, Mara van Vlijmen, Hans Kesting en Karien Noordhoff.