RTL Group

'Life & Cooking' live bij premiere 'Dirty Dancing'

Het RTL 4-programma 'Life & Cooking', het vaste ankerpunt in het weekend aan het eind van elke zondagmiddag, komt op zondag 9 maart live vanaf de rode loper van het Beatrix Theater in Utrecht. Daar vindt dan de première plaats van 'Dirty Dancing' en special reporter Jeroen Kijk in de Vegte doet verslag van de entrees van de sterren en hun eerste reacties op deze zinderende theaterproductie. Carlo & Irene bekijken het spektakel vanuit hun studio, waar kok Robert tevens de sterren van de hemel kookt.

De bioscoophit 'Dirty Dancing' deed miljoenen vrouwen zwijmelen en de dansscholen vollopen. De film van toen is nu een internationale theaterhit. De tiener Baby is met haar ouders op een wat saaie vakantie als ze dansleraar Johnny Castle ontmoet. Ze raakt volledig in de ban van hem en zijn dansbewegingen. Ze moet zich gaan bewijzen als zijn partner, zowel op de dansvloer als daarbuiten. 'Dirty Dancing' is hier Nederlands gesproken maar met de originele Engelstalige hits zoals 'Do You Love Me', 'Hungry Eyes' en het met een Oscar bekroonde 'The Time Of My Life'. De cast bestaat uit onder anderen Jette Carolijn van den Berg, Martin van Bentem, Chris Tates, Anouk van Nes en Marcus van Teijlingen.

Andere gasten in de uitzending van zondag 9 maart zijn tv-goeroe Bert van der Veer en de Dolly Dots. De laatstgenoemden treden ook op. Ook Leontine Borsato komt langs om te praten over het nieuwe seizoen van de serie 'Voetbalvrouwen' en Yolanthe Cabau van Kasbergen maakt de uitzending compleet.

Uitzending: RTL 4, zondag 9 maart, tussen 16.45 en 19.00 uur.

Website: lifeandcooking.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 - 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl.