Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 7 maart 2008

URBNN OP PAD IN ZWOLLE

Op zondag 9 maart is URBNN te vinden in Zwolle, de jongste hiphop stad van Nederland. Verslaggevers Fernando, Curt en Rotjoch gaan de straat op, op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen in de Overijsselse stad. URBNN is iedere zondag van 23.50 uur tot 00.25 uur te zien bij BNN op 3.

In deze uitzending zijn 'All Eyez On' Blaxtar. De Zwolse rapper is net terug uit Malawi waar hij meedeed aan de Virus Free Generation Hip Hop Tour. Samen met de lokale Afrikaanse rapper G.O.S.P.L.E. heeft hij drie tracks over hiv en aids opgenomen voor het Hip Hop Tour album. Met de Hip Hop Tour worden jongeren in Europa en Afrika bewust gemaakt van de grootschalige aids-problematiek in zuidelijk Afrika.

URBNN is verder te gast bij de party 'Grand Concours' en maakt het reünie- optreden van de Zwolse rapformatie Two Outta Millions mee. Fernando bespreekt de tip top 3 van de Zwolse DJ Serch en Rotjoch gaat clubtesten in de omgeving Zwolle, Saasveld om precies te zijn.

Curt doet verslag van de DJ Contest bij BEDEclectic, de maandelijkse club-avond van BNN. Ook in deze aflevering: een compilatie van de beste fragmenten van het item 'Je Moeder'. Veel grote artiesten hebben URBNN laten kennismaken met hun moeder en de leukste beelden zijn aanstaande zondag nog eens te zien bij BNN op 3.

Voor meer informatie en beeld: BNN Communicatie,
Monique Rütter, tel: 035-6268913, monique.rutter@bnn.nl