Persberichten Heuvelrug, 12.25 uur

Utrecht, 09-03-2008

Rijbewijs ingevorderd RHENEN De politie heeft in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 maart op de Grebbeweg een 52-jarige man uit Veenendaal aangehouden, die met te veel alcohol op achter het stuur van zijn auto zat.

De politie controleerde de bestuurder om 02.20 uur. De uitslag van de ademanalyse in het politiebureau was 835 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Man rijdt met gestolen velgen VEENENDAAL De politie heeft in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 maart een 19-jarige man uit Veenendaal aangehouden op verdenking van diefstal / heling.

De politie zag om 00.25 uur op de Wiekslag een auto rijden met twee inzittenden, die er bij het zien van de politie snel vandoor wilden gaan. De agenten wilden de inzittenden controleren. Na een korte achtervolging zagen ze de auto stilstaan op de Klipper. De inzittenden waren uitgestapt. De auto was niet afgesloten en de radio speelde nog. Bij controle bleek dat de velgen als gestolen waren opgegeven.

Terwijl de agenten bij de auto stonden te wachten op de takelwagen, meldde zich de bestuurder van het voertuig. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

De politie onderzoekt de zaak en maakt proces-verbaal op.